Syömishäiriöliitto - SYLI ry In English
På Svenska
 
Materiaalipankki vapaaehtoisille
 

Tervetuloa vapaaehtoistoimijan materiaalipankkiin.

Materiaalipankkiin >>

Päivitetty 23.3.2017

Materiaalipankki on rakennettu ohjaajan työvälineeksi vertaistukiryhmien ohjaamista varten, tarkoituksenaan vahvistaa uusien, vasta aloittavien ryhmänohjaajien tietoa ja tukea heitä heidän uudessa tehtävässään mahdollisimman hyvin. Se palvelee samalla myös yhteys- ja sähköpostitukihenkilöitä tarjoten paljon yleistä tietoa mm. syömishäiriöistä, hoidosta ja kriisitilanteiden kohtaamisesta.

Jos ja kun tuotat jotain materiaalia omaa ryhmääsi varten, ottaisimme sitä mielellämme täällä liitossa vastaan. Tarkoitus on rakentaa yhdessä materiaalipankista mahdollisimman laaja ja monipuolinen sekä tuottaa siihen myös materiaalia yhdessä. Erityisesti kirjalista kaipaa täydennysapua kaikilta. Kun eteen tulee mielenkiintoinen syömishäiriöitä käsittelevä kirja (kielellä ei väliä), lähetä sähköpostilla kirjan tiedot ja pieni esittely tulemaan (info[at]syomishairioiliitto.fi).

Suurin osa materiaalipankin tiedostoista on PDF-muodossa, tarvitset Adobe Reader -ohjelman saadaksesi ne auki. Mikäli koneellasi ei ole ohjelmaa, voit ladata sen täältä. http://www.adobe.com/fi/products/acrobat/readstep2.html. Osa materiaalista on myös doc-muodossa, jolloin sitä voi käyttää omien tiedostojen pohjana.

   
» Tukipuhelin 02-2519207. Yhteystiedot