RESET-webinaari tulee taas – ilmoittaudu mukaan!

Kuvassa tummansinisellä pohjalla vaaleanvihreä nuoli ja teksti: RESET pojat ja kehot.

Hei nuorten parissa työskentelevä ammattilainen! Kohtaatko pojaksi identifioituvia nuoria työssäsi? Oletko huomannut poikien kipuilevan ulkonäköpaineiden kanssa? Tiesitkö, että syömishäiriölle tyypillinen syömiseen ja liikkumiseen liittyvä oireilu on yleistä sukupuolesta riippumatta? Kaipaatko apua ulkonäkö- ja kehosuhdeteemojen käsittelyyn poikien kanssa? Miten nuorten ulkonäköpaineita ja kulttuurimme ulkonäkökeskeisyyttä voisi vähentää?

Olemme RESET-hankkeessa luvanneet tarjota nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille työkaluja poikien kehonkuvan ja ulkonäköpaineiden työstämiseen ja tunnistamiseen.

Lupauksia lunastetaan taas, kun järjestämme itsenäisen jatko-osan keväällä järjestetylle RESET-webinaarille. Tietoa ja työkaluja on tarjolla jälleen ke 12.10. klo 9.30-12.00 järjestettävässä maksuttomassa Zoom-webinaarissa.

Webinaarin ohjelma

Klo 9:35 Rasmus Isomaa: Miesten syömishäiriöitä ei ole, kuten ei ole naistenkaan – kohti yksilöllistä ymmärrystä ja tukea

Klo 10:05 Sanna Talvia: KEHUVA-työte ja -verkkokoulutus ammattilaisen apuna keho- ja ruokasuhdetyöskentelyssä

Klo 10:35 Tommi P Pesonen & Hanna-Kaisa Jussila: RESET-keskustelumalli

Klo 11:05 Sami-Petteri Asikainen: Henkilökohtainen matka ulkonäköpaineiden polulla

Klo 11:35 Kysymyksiä ja keskustelua

Klo 12:00 Webinaari päättyy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin täältä, viimeistään maanantaina 10.10. Webinaari tallennetaan, ja tallenne on ilmoittautuneiden katsottavissa kaksi (2) viikkoa webinaarin jälkeen.

Tervetuloa kyytiin!

***

Yhteistyössä:

Ajankohta

12.10.2022 9:30

Paikka

Zoom