Ahdistuksen hallinnan työpaja

Ahdistuksen hallinnan työpajassa on nimenmukaisesti tarkoitus oppia erilaisia keinoja saada ahdistus paremmin hallintaan. Työpajassa tutustutaan ahdistuksen psykologiaan ja käydään läpi erilaisia keinoja hallita ja helpottaa omaa ahdistuneisuutta. Omakohtaisen oivaltamisen kautta tarkastellaan syömishäiriötä ja sen oireita, sekä niiden merkitystä ahdistuksen hallinnassa. Tavoitteena on oppia muita keinoja helpottaa omaa oloa kuin syömishäiriöoireet. Työpajassa työskentelyn pääpaino on ohjatussa keskustelussa, mutta yhdessä tehdään myös erilaisia konkreettisia harjoituksia. Osallistujat saavat työpajasta mukaansa kirjallista materiaalia ja kotitehtäviä. Työpaja on suunnattu kaikille.

Ohjaajana toimii laillistettu psykologi Katarina Meskanen, joka työskentelee HUS Syömishäiriöyksikössä ja on yksi Irti ahminnasta -kirjan kirjoittajista. Työssään Katarina tapaa paljon syömishäiriöpotilaita. Hän on perehtynyt ahdistuksen psykologiaan ja erityisesti syömishäiriöoireisiin ahdistuksenhallintakeinoina. Hän myös kouluttaa paljon tästä aiheesta.

Päivään sisältyy lounastauko. Lounas on omakustanteinen ja osallistujia kannustetaan ottamaan mukaan omat eväät lounasta varten.

Työpajaan ilmoittautumiset: suvi.ala-venna(at)etelansyli.fi (Huom! Mukaan mahtuu 10 henkilöä)

Hinta jäsenille 5€, ei-jäsenille 7€.

24.11.2018 10:00

Etelän-SYLI, Tallberginkatu 1 C 115, Helsinki

Muita tapahtumia