Syömishäiriöpäivät 2021

Syömishäiriöpäivät on syömishäiriötyötä tekeville ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille suunnattu koulutusseminaari. Päivät järjestetään 19. – 20.1.2021 Tampereella. Paikkana on hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva ja upeat puitteet tarjoava Tampere-talo.

Syömishäiriöpäivät 2021 tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia syömishäiriökentällä puhuttavista ilmiöistä. Alan rautaisten osaajien johdolla puhutaan mm. ruokasuhteesta, liikkumisesta, seksualisuudesta ja häpeästä sekä kuullaan tutkimustuloksia syömishäiriötyötä tekevien ammattilaisten kokemuksista. Syömishäiriöpäiviltä saa ajateltavaa ja hyödynnettävää omaan työhön – lisäksi päivät ovat jo perinteeksi muodostunut ammattilaisten jaksamista ja verkostoitumista tukeva valopilkku keskellä tammikuun pimeyttä.

Viime Syömishäiriöpäivistä sanottua:

“Näillä päivillä heti tilaisuuden alusta alkaen “vau”-fiilis lähti lentoon. Kaikki toimi kiitettävästi: juontajakaksikko hoiti tehtävänsä hienosti, ohjelma oli monipuolinen ja paljon uutta sekä ajatuksia herättävää. Teitte päivistä mahtavat. 🙂 Taatusti tavataan seuraavilla Syömishäiriöpäivillä!”

Hinnat

  • Seminaarin hinta 350 €
  • Early bird -hinta 295 € (31.10.2020 mennessä ilmoittautuneille)
  • (Mahdollisen webinaaritoteutuksen hinta 195 €)

HUOM! Sitoudumme järjestämään tilaisuuden turvallisesti yhteistyössä Tampere-talon kanssa. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisohjeita siihen liittyen, ja tarvittaessa siirrämme tilaisuuden webinaarina toteutettavaksi. Jos päivät toteutuvat livenä, etäosallistuminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Hinta sisältää lounaat ja kahvit ohjelman mukaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Syömishäiriöpäiville täällä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.1.2021 tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Syömishäiriöpäiville mahtuu turvallisesti vain 200 osallistujaa. Paikkoja on siis rajoitetusti, varmista paikkasi hyvissä ajoin!

Päivien ohjelma

Tiistai

klo 9:30 Syömishäiriöpäivien avaus, Jenni Janakka, kirjoittaja ja puhetaiteiija, Asennemuija

klo 10:15 Syömishäiriöt, seksuaalisuus ja sukupuoli, Anna Keski-Rahkonen, professori, seksuaaliterapeutti

klo 12 Lounas

klo 13 Syömishäiriötä sairastavan ravitsemushoito – unohtuuko ruokasuhde? Reetta Somero, laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

klo 14 Kahvitauko

klo 14:30 Miten siitä (yli)painosta sitten pitäisi puhua? Katri Mikkilä, asiantuntija, Syömishäiriöliitto – SYLI ry

klo 15:30 – 16:30 Miksi liikumme? Miten syömishäiriön hajottama suhde liikkumiseen korjataan? Keskustelemassa Maria Maljanen, TtM, fysioterapeutti, Anna Penttilä, kokemuspuhuja ja Siiri Halonen, liikunnanohjaaja AMK, FiilisFitness

Keskiviikko

klo 9 Toisen seminaaripäivän avaus

klo 9:15 Ruoka, keho ja mieli -yhteyden kehittyminen varhaislapsuudessa, Elina Savonlahti, lastenpsykiatrian erikoislääkäri, varhaisen vuorovaikutuksen kouluttajapsykoterapeutti

klo 10:30 Syömishäiriötyö haastaa ja palkitsee – tutkimustuloksia syömishäiriöammattilaisten kokemuksista, Rasmus Isomaa, kehityspsykologian dosentti, Fredrika-klinikka, pj, Syömishäiriöliitto – SYLI ry

klo 11:30 Lounas

klo 12:30 Sanoilla on merkitystä – kokemuksia kohtaamisista, keskustelua luotsaamassa Ritva Näräkkä, järjestösuunnittelija, Syömishäiriöliitto – SYLI ry

klo 14 Kahvitauko

klo 14:30 Syy vai seuraus? Häpeä ja syömishäiriöt, Emilia Kujala, kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti, tietokirjailija

15:30 Syömishäiriöpäivät 2021 kiittää!

Peruutusehdot

Osallistumismaksut laskutetaan etukäteen ja suorituksen tulee näkyä tilillämme ennen tapahtumaa. Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 5.1.2021. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50% osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö.

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen vaikutuksia päivien järjestämiseen ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista hyvissä ajoin. Jos yleisötilaisuuden järjestäminen ei tammikuussa 2021 ole turvallista, Syömishäiriöpäivät 2021 toteutetaan webinaarina. Uutta ilmoittautumista ei silloin tarvita, vaan ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti. Webinaaritoteutuksen hinta on 195€ ja erotus palautetaan osallistujille. Peruutusehdot koskevat myös webinaaria.

Lisätiedot

Kysyttävää? Kysy: pia.ilo(a)syomishairioliitto.fi, 040-558 5265.

19.1.2021 09:00

Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere

Muita tapahtumia