Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtumien sarja: Sairastavien etäryhmä

Sairastavien etäryhmä

15 maaliskuun @ 14:30 - 16:00

Sairastavien ryhmä on tarkoitettu jokaiselle, joka sairastaa jonkinlaista syömishäiriötä tai kokee syömishäiriöoireita. Toimintaan osallistuakseen ei vaadita mitään diagnooseja tai lähetteitä, vaan mukaan voi tulla, jos nämä asiat mietityttävät. Ryhmä on vertaistuellinen ja sitä ohjaa Syömishäiriöliiton Pohjois-Suomen alueen aluekoordinaattori Anu. Sairastavien ryhmässä noudatamme Syömishäiriöliiton huoneentaulua. 

Sairastavien ryhmä pidetään Syömishäiriöliiton discord-etäalustalla, johon voit tulla omalla etunimelläsi tai nimimerkillä. Discordiin täytyy rekisteröityä kerran ja sen jälkeen voit tulla niille ryhmäkerroille mukaan, jotka sinulle sopivat. Ryhmiin ei siis tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan voit katsoa sen hetkisen olosi ja tilanteesi mukaan, tuletko ryhmään. Rekisteröitymislinkki löytyy tästä: https://discord.gg/kdhua6Pa73

Käyttöohjeet puhelinsovellukseen löydät täältä: Discord-ohjeet puhelimelle

Käyttöohjeet tietokoneelle löydät täältä: Discord-ohjeet tietokoneelle

Ryhmä pidetään Pohjois-Suomen ”sairastuneiden ja toipuneiden vertaisryhmä” -nimisellä puhekanavalla, kamera päällä. Mikäli tarvitset tukea tekniikan kanssa, ole rohkeasti Anuun yhteydessä, niin voidaan harjoitella alustan käyttöä.

Ryhmä kokoontuu parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 14.30-16. Voit tulla mukaan vapaasti itsellesi sopivaan aikaan, eli voi olla koko ryhmäkerran mukana tai vain käydä piipahtamassa. 

Lisätietoa saat aluekoordinaattori Anu Saviharjulta, anu.saviharju(at)syomishairioliitto.fi / 040 841 4882

Tiedot

Päivämäärä:
15 maaliskuun
Aika:
14:30 - 16:00
Tapahtumien sarja:
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://discord.gg/kdhua6Pa73