Recurring Event Tapahtumien sarja: Ahmintatyyppisesti oireilevien ryhmä!

Ahmintatyyppisesti oireilevien ryhmä!

10.2.2021 @ 17:00 - 19:00

Joukko ihmisiä iloitsee mäen päällä kädet pystyssä.

SYLI-keskus Kuopio ottaa ilmoittautumiset käyttöön, koska koronatilanne Kuopiossa on siirtynyt kiihtymisvaiheeseen. Näin ollen keskiviikon ahmintatyyppisesti oireilevien ryhmään tulee ilmoittautua ja mukaan otetaan 5 ensiksi ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu ryhmään keskiviikkoon klo 12.00 mennessä toiminnanohjaajalle Jonna Rautavirralle, joko sähköpostilla jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto tai viestillä numeroon 045 210 6053.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, joita oma syöminen mietityttää. Koetko syöväsi tunteisiin? Vai ahmitko? Pystyykö ahmintaa hallitsemaan? Voiko tunteita käsitellä muuten kuin ruualla? Mikä on sinun suhteesi ruokaan?

Ryhmä on avoin ja siihen voi tulla mukaan millä kerralla vaan. Tulethan kuitenkin jo alkuu, etkä kesken ryhmän.

Ryhmässä noudatetaan SYLI-keskuksen huoneentaulun sääntöjä ja ryhmän tarkoitus on edistää omaa hyvinvointia. Tarkoitus on löytää lempeyttä ja armollisuutta arkeen!

Tule keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia meidän kanssa!

TERVETULOA!

Lisätietoja ryhmästä antaa toiminnanohjaaja Jonna Rautavirta, 045 210 6053, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi

10.2.2021
Tapahtumien sarja: