Ahmintatyyppisesti oireilevien ryhmä!

marraskuu 27 @ 17:00 - 19:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every 2 weeks that begins at 17:00 on keskiviikko, repeating until 28.11.2019

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, joita oma syöminen mietityttää. Koetko syöväsi tunteisiin? Vai ahmitko? Pystyykö ahmintaa hallitsemaan? Voiko tunteita käsitellä muuten kuin ruualla? Mikä on sinun suhteesi ruokaan?

Ryhmä on avoin ja siihen voi tulla mukaan millä kerralla vaan. Emme tarvitse diagnoosia. Ryhmään voi tulla nimettömänä.
Ryhmässä noudatetaan SYLI-keskuksen huoneentaulun sääntöjä ja ryhmän tarkoitus on edistää omaa hyvinvointia. Tarkoitus on löytää lempeyttä ja armollisuutta arkeen!
Tule keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia meidän kanssa!

Lisätietoja ryhmästä antaa toiminnanohjaaja Jonna Rautavirta, 045 210 6053, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi

marraskuu 27
,