Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Älä mahdu muottiin -kuvaukset Oulussa

13.11.2021 @ 12:00 - 16:00

Henkilöitä mallinukkejen takana

#älämahdumuottiin -kuvaukset valtaavat Pohjois-Suomen SYLI-keskuksen Oulussa lauantaina 13.11. klo 12-16! Tapahtuman löydät facebookista: https://www.facebook.com/events/221118799989151 Edellisenä päivänä (12.11.) kuvataan myös Tampereen SYLI-keskuksella: https://www.facebook.com/events/571184397530926

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan kuvauksiin Pohjois-Suomen SYLI-keskukselle osoitteeseen Hallituskatu 22-24 A 1 (alaovessa Loftilan kyltit, paina summeria A1 alaovella -> hissillä kolmanteen kerrokseen). Varauduthan odottamaan kuvausvuoroasi ulkona / käytävässä, otamme sisälle SYLI-keskukselle vain rajatun määrän osallistujia kerrallaan.

Kuvauksilla juhlistetaan jokaisen arvokkuutta ja ainutlaatuisuutta juuri sellaisena kuin olemme. Tärkeinä ajatuksina kuvausten taustalla ovat kunnioitus, suvaitsevuus, kehorauha ja itsen hyväksyminen.

”Projektilla haluamme ravistella ajatuksia siitä minkälaisia meidän ihmisten ”kuuluu olla”. Me haluamme työmme kautta auttaa ihmisiä hyväksymään itsensä (ja muut) sellaisena kuin ovat ja auttaa ihmisiä päästämään irti turhista muoteista, joita muut ihmiset, yhteiskunta ja myös me itse asetamme itsellemme” (#älämahdumuottiin-projektin perustajat, ammattivalokuvaajat ja valokuvataiteilijat Mirkku Merimaa & Niina Stolt)- Lue lisää projektista täältä: www.alamahdumuottiin.fi

SYLI-keskuksella valokuvaaja kuvaa sinusta maksuttoman #älämahdumuottiin -kuvan, jossa esiinnytään alasti mallinuken kanssa (alushousut voi olla jalassa). SYLI-keskuksella on rauhallinen pukeutumistila, josta pääset suoraan kuvaukseen mallinuken kanssa. Kuvaus kestää pari minuuttia per henkilö, eikä kuvausaikaa tarvitse varata ennakkoon.

Kuvat julkaistaan nettisivuilla alamahdumuottiin.fi ja somessa (fb ja ig), josta voit ladata kuvan myös omaan käyttöösi.

Tutustuhan kuvan julkistamissopimukseen ennen kuvauksiin tuloa, voit tulostaa ja täyttää luvan etukäteen. Näin joudutetaan kuvauksia. Alaikäiset tarvitsevat huoltajien suostumuksen kuvaan.

https://syomishairioliitto.fi/wp-content/uploads/alamahdumuottiin-kuvan-julkistamissopimus.pdf

Muistilista tapahtumaan tulijoille:
– Tapahtumaan ei saa osallistua, jos on koronavirustartuntaan viittaavia oireita tai karanteenissa
– Maskin käyttöä suositellaan oman harkinnan mukaan ja erityisesti henkilöille, joilla ei ole täyttä rokotesuojaa
– SYLI-keskuksella huolehditaan turvaväleistä, otamme sisälle ainoastaan rajatun määrän ihmisiä kerrallaan. Varauduthan siis odottamaan käytävässä tai ulkona omaa kuvausvuoroasi!
– Huolehditaan käsihygieniasta, SYLI-keskuksella on tarjolla käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä
– Tutustuthan kuvan julkistamissopimukseen, alaikäisiltä tarvitaan huoltajan suostumus kuvaan
– SYLI-keskuksella on rauhallinen pukeutumistila, josta pääset suoraan kuvaukseen mallinuken kanssa
– Kuvaus kestää pari minuuttia, eikä kuvausaikaa tarvitse varata ennakkoon
– Tarjoamme osallistujille kahvia, teetä ja pientä purtavaa

Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlistamaan erilaisia kehoja!

Tiedot

Päivämäärä:
13.11.2021
Aika:
12:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
, , ,