Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtumien sarja: Etävertaistukiryhmä/ZOOM-alusta

Etävertaistukiryhmä/ZOOM-alusta

5.10.2022 @ 18:00 - 19:00

Hei sinä syömishäiriöön sairastunut tai toipunut, kaipaatko vertaistukea toipumiseen? Mietityttääkö sinua oma keho-, ruoka- tai liikuntasuhde, mutta paikakunnallasi ei ole vertaistukiryhmään, jonne voisit mennä puhumaan omista ajatuksista ja tunteista? Nyt olisi mahdollisuus osallistua etävertaistukiryhmään paikkakunnasta riippumatta.

Syömishäiriöliiton/SYLI-keskus Kuopion vapaaehtoiset vertaistukijat ohjaavat kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kokoontuvaa verkkoryhmää zoom-alustan kautta.

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautu vaan, linkit löydät tuosta ylhäältä tai sitten SYLI-keskus Kuopion viikko-ohjelmasta sekä ryhmän omassa mainoksessa edellisellä viikolla. Instassa linkki löytyy profiilin linktreestä.

Toivomme, että osallistut heti ryhmäkerran alkuun klo 18.00.

Jokaisen osallistujan tulee pitää kamera päällä koko ryhmäkerran ajan, jonka takia on tärkeää muistaa, ettei ryhmän keskustelu näy tai kuuluu muille. Mieti siis tarkkaan missä osallistut ja mitä selkäsi takana näkyy. Vertaistukiryhmään ei saa osallistua lenkillä ollessa eikä muutenkaan liikkuen.

Etävertaistukiryhmässä noudatetaan myös Syömishäiröliiton huoneentaulua, jonka avulla pyrimme luomaan ryhmästä turvallisen jokaiselle osallistujalle.

Ohjaajilla on lupa poistaa ryhmästä henkilö, joka ei pysty noudattamaan ryhmän sääntöjä.

Tiedot

Päivämäärä:
5.10.2022
Aika:
18:00 - 19:00
Tapahtumien sarja:
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

SYLI-keskus Kuopio
Puhelin:
045 210 6053
Sähköposti:
jonna.rautavirta (at) syomishairioliitto.fi
Lisätietoa järjestäjästä

Tapahtumapaikka

zoom-nettityökalu
Suomi + Google Map