Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eväitä tukemisen tielle- verkkokurssi syömishäiriöön sairastuneen vanhemmille

1.11.2022

88€

Syömishäiriökeskuksen järjestämä verkkokurssi vanhemmille

Joka kuun 1. päivä alkaa Syömishäiriökeskuksen maksullinen Eväitä tukemisen tielle -verkkokurssi, joka on tarkoitettu syömishäiriöön sairastuneen lapsen vanhemmille.

Kurssi sopii niin alaikäisen kuin täysi-ikäisenkin lapsen vanhemmille sekä vanhemmille, joiden lapsi on sairastanut jo pidemmän aikaa.

Edullinen ja kattava verkkokurssi tarjoaa helposti omaksuttavaa tietoa syömishäiriöistä sekä käytännönläheisiä työkaluja sairastuneen lapsen tukemiseen.

Kurssin teemoja ovat syömishäiriöt, vanhempien oma jaksaminen, sairastuneen tukeminen ja tunnesäätely. Kurssi sisältää opiskeltavan tekstin lisäksi videoita, kuunneltavia harjoituksia ja vanhemman omaa tunnetyöskentelyä tukevia tehtäviä.

Kurssi toteutuu helppokäyttöisellä Howspace-alustalla, joka toimii sekä tietokoneella, tabletilla että älypuhelimella.

Uusi kurssi alkaa aina kuukauden ensimmäisen päivänä, ja sen materiaalit ovat vanhempien käytössä yhden kuukauden ajan. Kurssilla voi myös keskustella nimettömästi toisten kurssille osallistuvien vanhempien kanssa chat -toiminnon avulla. Saman toiminnon avulla saa myös yhteyden kurssin tekijöihin.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 88 euroa ja se laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Saat kutsun sähköpostiisi kurssin alkaessa kuun 1. päivänä. Ilmoittaudu tästä.