Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtumien sarja: JYVÄSKYLÄ: Luovaa voimaa läheisille

JYVÄSKYLÄ: Luovaa voimaa läheisille

31.8.2022 @ 18:00 - 20:00

Luovaa voimaa -ryhmä on voimavarakeskeinen kahdeksan kertaa kokoontuva suljettu ryhmä, joka on tarkoitettu syömishäiriötä sairastavan läheisille. Diagnooseja ei tarvita. Toivomme, että ilmoittautuessasi sitoudut käymään ryhmässä – toki paikalle ilmestytään vain terveenä!

Ryhmän tavoitteena on luoda turvallinen tila, jossa osallistujat voivat jakaa kokemuksiaan ja osallistua oman tilanteensa mukaisesti. Ryhmän avulla pyritään mm. syventämään osallistujien itsetuntemusta, lisäämään haastavissa ja kuormittavissa elämäntilanteissa jaksamista sekä tarjoamaan taidelähtöisiä työkaluja hyvinvoivan arjen tueksi.

Tapaamisille on suunniteltu tietyt teemat, mutta lopullinen toteutus muovautuu ryhmän tarpeiden mukaan. Katso tapaamiskertojen teemat ja tarkemmat kokoontumispaikat tapahtumasivulta. Ryhmässä käytetään kirjallisuus- ja luovuusterapeuttisia menetelmiä. Ryhmään osallistuminen ei edellytä erityisiä kirjallisia tai kuvataiteellisia taitoja eikä muidenkaan luovien menetelmien osaamista.

Ryhmän ohjaa FM, kirjallisuusterapiaohjaaja Fanny Torro. Lisätietoja ryhmästä saat Fannylta sähköpostitse osoitteesta: luovavoima@sisasuomensyli.fi.

Ryhmä järjestetään, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 4 osallistujaa. Ryhmään mahtuu enintään 11 osallistujaa. Osallistuminen on maksutonta, eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.8.2022 linkistä https://link.webropol.com/ep/luovavoima

Tiedot

Päivämäärä:
31.8.2022
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumien sarja:
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Kansalaistoiminnankeskus Matara
Matarankatu 6
Jyväskylä, 40100 Suomi
+ Google Map