Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN/Kehollinen liiketyöpaja!

21.3.2020 @ 10:00 - 11:30

Korona-viruksen vuoksi, kaikki kevään kurssit ja tapahtumat perutaan ja mahdollisesti siirretään myöhempään ajankohtaan. Ilmoittelemma muuttuneesta tilanteesta somessa sekä nettisivuilla!

Osallistujat pääsevät kurssilla tutkailemaan ja purkamaan henkilökohtaisia kipukohtiaan liikkeen ja kirjallisen reflektoinnin avulla. Työpaja koostuu pääasiassa erilaisista yksilöharjoituksista, joilla pyritään lisäämään luottoa ja hyväksyntää omaan kehoon ja itseen sekä ympäristöön. Osa harjoituksista on ryhmäyttäviä ja tarkoituksenamme onkin luoda mahdollisimman turvallinen ja avoin ilmapiiri keho-mieli -yhteyden tutkimiseen. Kurssi sopii kaikille liikuntataustasta riippumatta. Sekä kokeneempi liikkuja tai ihan noviisi kehonkäyttäjä saa varmasti kurssilta jotain itselleen. Kurssilla ei opetella askelia, vaan tuotetaan liikettä oman tutkiskelun kautta. Kurssin suositusalaikäraja on 12 vuotta.

Kurssin vetäjät, Outi Valanto ja Virva Torkko, ovat tanssitaiteilijoita, joilla on usean vuoden pedagoginen kokemus sekä Suomessa että ulkomailla erilaisille ryhmille ammattitanssijoista erityisryhmille. Kummallakin on tanssiteknisen lähestymistavan lisäksi somaattinen ja tutkaileva ote liikkumiseen. He ovat myös sairastaneet teinivuosinaan ja nuoruusaikuisiällä syömishäiriöitä, joten heillä on henkilökohtainen ote aiheeseen sekä empatiaa että ymmärrystä osallistujien kokemuksista. He ovat tehneet ruuan palvonnasta ja syömishäiriöistä esityksen Super Target. Teoksen työstäminen ja heidän omakohtaiset kokemukset ovat innoittaneet heitä järjestämään myös tämän työpajan.

Lämpimästi tervetuloa!

Työpajaan tulee ilmoittautua torstaihin 12.3. mennessä. Ilmoittaudu toiminnanohjaaja Jonna Rautavirralle joko sähköpostilla jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto tai viestillä numeroon 045 210 6053.

Työpaja toteutuu, jos osallistujia on vähintään 4.

Tiedot

Päivämäärä:
21.3.2020
Aika:
10:00 - 11:30
Tapahtumien sarja:
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

SYLI-keskus Kuopio
Puhelin:
045 210 6053
Sähköposti:
jonna.rautavirta (at) syomishairioliitto.fi
Lisätietoa järjestäjästä

Tapahtumapaikka

Kuopion Taideopisto
Ajurinkatu 16
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map