Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtumien sarja: Kehon äärellä – pehmeää joogaa zoomissa!

Kehon äärellä – pehmeää joogaa zoomissa!

24.6.2021 @ 15:30 - 17:00

Kuvituskuva

Tervetuloa hitaille ja pehmeille joogatunneille, jotka kutsuvat pysähtymään oman kehon äärelle sellaisena kuin se on.

Tunnit koostuvat hengityksen mukana virtaavasta liikkeestä, pysähtyneistä yin-asanoista ja erilaisista kehoon vievistä harjoituksista. Tunneilla on teemasta riippuen joko hiukan liikkuvampi tai pysähtynyt tunnelma. Kehotietoisuutta lisäävä ja hermostoa rauhoittava liike antaa mahdollisuuden tutkia omaa kehoa lempeän sallivasti.

Tunneille voit osallistua sellaisena kuin olet, eikä aiempaa kokemusta tarvitse olla.

Tunnit ja teemat:
1. tunti: 24.6. klo 15.30-17.00 LÄSNÄ
2. tunti: 1.7. klo 15.30-17.00 LEPO
3. tunti: 8.7. klo 15.30-17.00 LEMPEYS
4. tunti: 15.7. klo 15.30-17.00 LUOTTAMUS

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://forms.office.com/r/4SAghpGMjv

Voit ilmoittautua mukaan kaikille kerroille tai vain sille kerralle mikä sinusta tuntuu hyvältä. Viikon joogahetkeen tulee ilmoittautua keskiviikkoon klo 15.00 mennessä.

Tunnit toteutetaan zoomin kautta, joten tarvitset nettiyhteyden sekä laitteen, jolla pääset nettiin (tietokone, puhelin, tabletti). Osallistumislinkki lähetetään sinulle sähköpostiin viimeistään torstaina aamupäivästä.
Osallistujia pyydetään pitämään kamerat auki. Varaa itsellesi sopivasti tilaa, matto ja rennot vaatteet. Voit ottaa vierellesi viltin ja villasukat.

Tunteja ohjaa joogaopettaja Emmi Ohraniemi (RYT 300), kirjailija (Kotona kehossa, Otava/Hidasta elämää 2021) ja kuvataiteilija, joka on löytänyt joogan kautta kodin kehostaan syömishäiriön jälkeen. Emmi kannustaa lempeyteen ja tutkivaan liikkeeseen jokaisen omaa kehoa ja taustaa kunnioittaen. Jokaiselle tunnille voi tulla juuri sellaisena kuin on. Tutustu: www.emmiohraniemi.com

Huom: pystymme ottamaan Kuopion SYLI-keskukselle 3 henkilöä joogaamaan meidän kanssa. Kerro ilmoittautumislomakkeella oletko halukas tulemaan joogaamaan Kuopion SYLI-keskukselle. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Muissa SYLI-keskuksissa ei ole mahdollisuutta osallistua joogaan SYLI-keskuksen tiloissa.

Järjestäjä

SYLI-keskus Kuopio
Puhelin:
045 210 6053
Sähköposti:
jonna.rautavirta (at) syomishairioliitto.fi
Lisätietoa järjestäjästä

Tapahtumapaikka

SYLI-keskus Kuopio
Kirjastokatu 5 D 1
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Lisätietoa tapahtumapaikasta