Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtumien sarja: Keitetäänkö kahvit yhdessä?

Keitetäänkö kahvit yhdessä?

10.6.2020 @ 15:00 - 16:30

Lehtiö, kynä, kannettava tietokone, puheline ja kahvikuppi pöydällä

Syömishäiriöliiton valtakunnalliset etäkahvihetket jatkuvat 10.6.-8.7.2020 välisen ajan zoomin välityksellä. Zoom-kahvihetket ovat avointa toimintaa kaikille, jotka oireilevat syömisen tai oman kehonsa kanssa, olet toipumassa tai olet läheinen. Zoom-kahvihetket tarjoavat matalan kynnyksen tukea paikasta riippumatta. Osallistuminen ei edellytä kalliita laitteita vaan riittää, että sinulla on  laite, missä on nettiyhteys.

Zoom-kahvihetkessä voit jakaa meidän kanssamme niin iloja kuin suruja. Istutaan alas ja laitetaan villasukat jalkaan, keitetään kahvia/teetä ja huokaistaan vähän aikaa yhdessä etäyhteyden välityksellä.

Zoom-kahvihetkiin otetaan 10 ensiksi ilmoittautunutta. Zoom-kahvihetki toteutuu, kun ilmoittautuneita on 3 henkilöä. Osallistumisen edellytyksenä on läsnäolo, joten jokaisella osallistujalla tulee olla nettikamera päällä.

Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta: https://bit.ly/36qQTjC

Ilmoittaudu tiistaihin klo 16.00 mennessä. Saat keskiviikon aikana osallistumislinkin, josta pääset mukaan zoom-kahvihetkeen. Linkin mukana saat ohjeet zoomin käytöstä.

Kahvihetkessä noudatetaan SYLI-keskusten huoneentaulua. Huoneentaulun löydät tämän linkin kautta https://syomishairioliitto.fi/wp-content/uploads/Huoneentaulu.pdf

Käy tutustumassa huoneentauluun etukäteen.

Muistathan perua osallistumisen, jos et jostain syystä pääsekään mukaan. Näin jonossa olevat ihmiset saavat paikan.