Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtumien sarja: Läheisten ryhmä etänä

Läheisten ryhmä etänä

2.3.2022 @ 18:00 - 19:30

Porukka katsoo kohti aurinkoa harjanteelta

Läheisten ryhmä on tarkoitettu kaikille syömishäiriöön sairastuneesta läheisestään tai läheisen oireilusta huolta kantaville ihmisille: puolisoille, vanhemmille, sisaruksille, ystäville. Ryhmässä keskustellaan ja vaihdetaan kokemuksia samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmää ohjaavat SYLI-keskuksen Iiris ja vertaisohjaaja Tiina.

Läheisten ryhmä pidetään Pohjois-Suomen SYLI-keskuksen discord-etäalustalla, johon voit tulla omalla etunimelläsi tai nimimerkillä. Discordiin täytyy rekisteröityä kerran ja sen jälkeen voit tulla niille ryhmäkerroille mukaan, jotka sinulle sopivat. Ryhmiin ei siis tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan voit katsoa sen hetkisen olosi ja tilanteesi mukaan, tuletko ryhmään. Rekisteröitymislinkki löytyy tästä: https://discord.gg/Eku4bmTmRx

Käyttöohjeet puhelinsovellukseen löydät täältä: Discord-ohjeet puhelimelle

Käyttöohjeet tietokoneelle löydät täältä: Discord-ohjeet tietokoneelle

Ryhmä pidetään ”läheisten ryhmä” -nimisellä puhekanavalla, kamera päällä. Mikäli tarvitset tukea tekniikan kanssa, ole rohkeasti Iirikseen yhteydessä, niin voidaan harjoitella alustan käyttöä.

Ryhmä kokoontuu neljän viikon välein keskiviikkoisin klo 18-19.30 (2.2., 2.3., 30.3., 27.4., 25.5.) Tulethan ryhmään mukaan ensimmäisen puolen tunnin aikana ryhmän sujuvuuden vuoksi.

Tiedot

Päivämäärä:
2.3.2022
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtumien sarja:
Tapahtumaluokat:
,