Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Läheisten ryhmä etänä

15 syyskuun @ 18:00 - 19:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every 4 weeks that begins at 18:00 on keskiviikko, repeating until 30.11.2021

Porukka katsoo kohti aurinkoa harjanteelta

Läheisten ryhmä pidetään Pohjois-Suomen SYLI-keskuksen discord-etäalustalla, johon voit tulla omalla etunimelläsi tai nimimerkillä. Discordiin täytyy rekisteröityä kerran ja sen jälkeen voit tulla niille ryhmäkerroille mukaan, jotka sinulle sopivat. Ryhmiin ei siis tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan voit katsoa sen hetkisen olosi ja tilanteesi mukaan, tuletko ryhmään. Rekisteröitymislinkki löytyy tästä: https://discord.gg/Eku4bmTmRx

Ryhmä pidetään ”läheisten ryhmä” -nimisellä puhekanavalla, kamera päällä. Mikäli tarvitset tukea tekniikan kanssa, ole rohkeasti Iirikseen yhteydessä, niin voidaan harjoitella alustan käyttöä.

Läheisten ryhmä on tarkoitettu kaikille syömishäiriöön sairastuneesta läheisestään tai läheisen oireilusta huolta kantaville ihmisille: puolisoille, vanhemmille, sisaruksille, ystäville. Ryhmässä keskustellaan ja vaihdetaan kokemuksia samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa.

Ryhmää ohjaavat SYLI-keskuksen Iiris ja mahdollisuuksien mukaan vertaisohjaaja Tiina. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, kun alustalle on käynyt kerran rekisteröitymässä.

Ryhmä kokoontuu neljän viikon välein keskiviikkoisin klo 18-19.30 Pohjois-Suomen SYLI-keskuksen discord-alustalla. (18.8., 15.9., 13.10., 10.11., huom. ryhmä ei kokoonnu 8.12.)

Tulethan ryhmään mukaan ensimmäisen puolen tunnin aikana ryhmän sujuvuuden vuoksi.

Tiedot

Päivämäärä:
15 syyskuun
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtumaluokat:
,