Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtumien sarja: Läheisten vertaistukiryhmä

Läheisten vertaistukiryhmä

13.10.2021 @ 17:00 - 18:30

Syömishäiriöön sairastuneiden läheisten vertaistukiryhmä Kuopiossa 

Läheisen omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen jää helposti toissijaiseksi asiaksi elämässä, kun itselle tärkeä ihminen sairastuu syömishäiriöön. Läheisen omien voimavarojen turvaaminen on kuitenkin erittäin tärkeää oman hyvinvoinnin ja sairastuneen toipumisen kannalta. Vertaistukiryhmän tarkoituksena on tarjota mahdollisuus ajatusten ja tunteiden jakamiselle sekä ymmärtävien kohtaamisten muodostumiselle samanlaisia elämäntilanteita kokeneiden ja kokevien kanssa. Ryhmässä vierailee myös asiantuntijoita, joiden tarjoamat sisällöt käsittelevät erilaisia aiheita hyvinvointiin liittyen.   

Läheisten vertaistukiryhmää ohjaavat Itä-Suomen SYLI ry:n vapaaehtoiset Marja ja Noora. Ryhmä kokoontuu ensiksi neljänä peräkkäisenä keskiviikkona klo 17-18:30 Alavan sairaalan tiloissa osoitteessa Kaartokatu 9: rakennus B2, ovi 7, 3. krs. Ovikelloa soittamalla pääsee sisään. Ryhmän kokoontumisajankohdat ovat: 22.9., 29.9., 6.10. ja 13.10.   

Asiantuntijavierailijoista ilmoitetaan sitä mukaa, kun vierailijat varmistuvat.  
Ryhmään osallistuvilta toivotaan ennakkoilmoittautumista, mutta mikäli jostain syystä tämä ei ole mahdollista, voi ryhmään tulla ilman ennakkoilmoittautumistakin.

Ennakkoilmoittautumiset toivotaan tehtävän viimeistään ryhmäkertaa edeltävään maanantaihin klo 16 mennessä Forms-lomakkeen kautta: https://forms.office.com/r/tEAUSK5NUQ

 

Lisätietoja ryhmästä saat Kuopion SYLI-keskuksen koordinaattorilta sähköpostitse anna.penttila(at)syomishairioliitto.fi tai puhelimitse viestillä/soitolla 045-694 1410.

Tiedot

Päivämäärä:
13.10.2021
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtumien sarja:
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

SYLI-keskus Kuopio
Puhelin:
045 210 6053
Sähköposti:
jonna.rautavirta (at) syomishairioliitto.fi
Lisätietoa järjestäjästä

Tapahtumapaikka

Alavan sairaala
Kaartokatu 9
Kuopio, Suomi
+ Google Map