Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lounashetki! Kuopio

16 maaliskuun @ 11:00 - 12:00

Kuvassa tekstiä ja ruokalautanen.

Haluaisitko joskus syödä lounaan muiden kanssa ravintolassa? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla meidän kanssa nauttimaan lounasta Kuopion Musiikkikeskuksen Ravintola Oodiin. Osoitteessa Kuopionlahdenkatu 23.

Lounashetki järjestetään torstaina 16.3.2023 klo 11.00-12.00. Hetkeen ei tarvitse ilmoittautua, tulet vain paikalle tasan klo 11.00.

Paikalla on Syömishäiriöliiton työntekijä tukemassa sinua lounaalla.

Lounashetkeen osallistujan tulee syödä hetken aikana. Emme kuitenkaan tarkkaile kuka syö mitäkin tai mitenkin paljon. Noudatamme täälläkin Ruokarauhaa. Jokainen osallistua ottaa sen verran kuin haluaa, kukaan ei tule neuvomaan tai ohjeistamaan kuinka sinun pitäisi syödä. Emme kommentoi ruokavalintoja tai arvota ruoka-aineita. Emmekä varsinkaan ansaitse ruokaa millään tavalla.

Hetkessä noudatamme myös Syömishäiriöliiton huoneentaulua, jolla pyrimme luomaan lounashetkestäkin kaikille osallistujille mahdollisimman turvallisen. Muistutan, että lounashetki tapahtuu yleisissä tiloissa, jossa on muitakin ulkopuolisia ruokailijoita.

Lisätietoja lounashetkestä voit kysyä aluekoordinaattori Jonna Rautavirralta joko sähköpostilla jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai puhelimella numerosta 045 210 6053. Voit laittaa myös whatsapp-viestiä.

Tiedot

Päivämäärä:
16 maaliskuun
Aika:
11:00 - 12:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Syömishäiriöliitto Itä- ja Kaakkois-Suomi
Puhelin:
0452106053
Sähköposti:
jonna.rautavirta@syomishairioliitto.fi
Lisätietoa järjestäjästä

Tapahtumapaikka

Ravintola Oodi
Kuopionlahdenkatu 23
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map