Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mindfulness – hetki syömishäiriötä sairastavien läheisille

5.10.2022 @ 19:00 - 20:15

Kuvassa keltaiset kottikärryt, jotka ovat kaatuneet maahan eurolavan viereen.

Tällä neljän kerran mindfulness – kurssilla syömishäiriötä sairastavien läheisille tutustumme siihen, mitä mindfulness on ja miten voisit mindfulness-harjoituksia arjessasi hyödyntää. Etätapaamisilla teemme ohjattuja, fyysisesti yksinkertaisia harjoituksia, jotka eivät edellytä aiempaa kokemusta asiasta. Harjoitusten jälkeen on mahdollista jakaa ajatuksia harjoituskokemuksesta toisten kanssa.

Mindfulness opettaa pysähtymistä ja keskittymistä käsillä olevaan hetkeen. Harjoitukset kehittävät kykyä tunnistaa omia kehoreaktioita ja ajattelutapoja. Mindfulnessin on todettu voivan vähentävän stressiä ja auttavan uniongelmiin.

Kurssin ohjaajana toimii mindfulness-ohjaaja (CFM) Tiina Vähäkangas. Hän on myös joogaopettaja ja kognitiivinen lyhytterapeutti.  Hänestä voit lukea lisää täältä.

Tämä hyväksyvä hetkeen asettumisen taito on opeteltavissa oleva asia, joten tervetuloa mukaan!

Mindfulness – hetket Zoomissa keskiviikkoisin klo 19-20.15 seuraavina päivämäärinä: 14.9., 21.9., 28.9. ja 5.10. Voit osallistua yksittäisille kerroille tai kaikkiin hetkiin. Ilmoittaudu mukaan tästä, niin saat vastaussähköpostissa osallistumislinkin.

Jos sinulla herää kysyttävää, olethan yhteydessä: läheistyöntekijä Terhi Kanerva terhi.kanerva@syomishairioliitto.fi / 044 511 7667

Tiedot

Päivämäärä:
5.10.2022
Aika:
19:00 - 20:15
Tapahtumien sarja:
Tapahtumaluokka: