NONCAFE-hetki!

huhtikuu 8 @ 13:00 - 15:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 13:00 on torstai, repeating until 23.4.2021

Valaistu teksti "and breathe" kasvien joukossa

Kahvihetket muuttuvat NONCAFE-hetkiksi. NONCAFE-hetkiin otetaan 5 ensiksi ilmoittautunutta ja suosittelemme maskin käyttöä SYLI-keskuksella.

Torstain NONCAFE-hetkeen tulee ilmoittautua torstaihin klo 10.00 mennessä toiminnaohjaajalle Jonna Rautavirralle joko sähköpostilla jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai viestillä numeroon 045 210 6053.

SYLI-keskuksen kahvihetket ovat matalankynnyksen avointa toimintaa kaikille, joita oma keho tai syöminen mietityttää. Olit sitten sairastunut, toipunut tai läheinen. Meille et tarvitse lähetettä tai diagnoosia.

Toisinaan kahvihetkissä on jokin teema, josta keskustelemme kahvihetken aikana. Vapaalle keskustelulle on aina tilaa. Kuuntelemme mielellämme kävijöiden toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Teemme pieniä retkiä lähialueelle kahviloihin, museoihin tai vaikka torille!

Tarjolla on hyvää kahvia, teetä sekä mukavaa juttuseuraa.

TERVETULOA!

Lisätietoa kahvihetkistä ja SYLI-keskuksen toiminnasta saat toiminnanohjaajalta Jonna Rautavirralta, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi

huhtikuu 8

View Organizer Website