Ryhmäohjaaja- ja vertaistukija koulutus/ITÄ- JA KAAKKOIS-SUOMEN ALUE

2 marraskuun @ 16:30 - 19:30

Mainostekstiä ryhmäohjaaja ja vertaistukija koulutuksesta.

Syömishäiriöliiton vapaaehtoisille järjestetään syventävä koulutus:

2.11. klo 16.30-19.30 ryhmäohjaajana tai vertaistukijana toimiminen

Koulutuksen tavoiteena on antaa valmiudet toimia Syömishäiriöliiton vertaistukija ja ryhmänohjaajana.

Koulutuksessa käydään läpi mitä on toimia vertaisohjaajana. Koulutuksessa saat valmiuksia toimia niin yksilötukijana kuin ryhmäohjaajana Syömishäiriöliiton vertaistukiryhmissä.

Vertaistukija voi tarjota yksilöllistä tukea TOIVO-vertaistukisovelluksen kautta tai toimia vertaisohjaajaparina vertaisryhmässä.

Olet tervetullut koulutukseen, kun olet käynyt vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksen tai toimit jo aktiivisesti Syömishäiriöliiton vapaaehtoisena.

Koulukseen pääset ilmoittautumaan tästä!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.10.2022 klo 16.00. Lisätietoa koulutuksen toteutumisesta saat sähköpostiisi maanantaina 31.10.2022

Lisätietoja koulutuksesta antaa SYLI-keskus Kuopion toiminnanohjaaja Jonna Rautavirta joko sähköpostilla jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai puhelimella 045 210 6053

2 marraskuun

Lisätietoa järjestäjästä