Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtumien sarja: Sairastavien vertaisryhmä Kajaanissa

Sairastavien vertaisryhmä Kajaanissa

24 tammikuun @ 17:30 - 19:00

Sairastavien vertaisryhmä tarjoaa vertaistukea syömishäiriöön sairastuneille sekä syömisellä tai kehosuhteellaan oireileville. Mitään diagnooseja ei vaadita: osallistumiseen riittää kokemus siitä, että nämä asiat mietityttävät tai koskettavat.

Vertaisryhmässä vaihdetaan ajatuksia ja kuulumisia muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmässä on aina lupa olla vain hiljaa ja kuunnella. Ryhmää ohjaavat vertaisohjaajat Amelia ja Janne. Ryhmässä noudatetaan Syömishäiriöliiton huoneentaulua.

Ryhmä kokoontuu tammi- ja helmikuussa kuun toiseksi viimeisenä tiistaina klo 17:30-19 Kajaanissa, KAPOVA ry Tutun Tuvan tiloissa osoitteessa Tehdaskatu 1, 87100 Kajaani. Maaliskuusta alkaen ryhmä kokoontuu joka kuun viimeinen tiistai klo 17:30-19 samassa osoitteessa. Poikkeusajoista ilmoitetaan. Tulethan ryhmään mukaan ensimmäisen puolen tunnin aikana ryhmän sujuvuuden vuoksi.

Lisätietoa voit kysellä Pohjois-Suomen alueen aluekoordinaattorilta Hillalta, hilla.nuorala(at)syomishairioliitto.fi / 040 841 4882

Tiedot

Päivämäärä:
24 tammikuun
Aika:
17:30 - 19:00
Tapahtumien sarja:
Tapahtumaluokat:
,