Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syömishäiriöliiton vapaaehtoistoiminnan peruskoulutus etänä / Pohjois-Suomi

26 tammikuun @ 17:00 - 20:00

Pohjois-Suomen SYLI-keskus järjestää Syömishäiriöliiton vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksen etäyhteydellä Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla oleville vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Koulutuksessa pidetään kamerat päällä ja tarkoituksena on tutustua toisiimme ja käydä läpi koulutuksen sisältöä yhdessä keskustellen. Koulutukseen kuuluu myös pienryhmätyöskentelyä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse ennen koulutusta. Mikäli olet estynyt osallistumaan koulutukseen esim. sairastumisen vuoksi, ilmoitathan siitä järjestäjille ennen koulutuksen alkua.

Koulutuspäivä on osa Syömishäiriöliiton uudistettua vapaaehtoisten koulutuspolkua. Peruskoulutus on kaikille vapaaehtoisena toimiville pakollinen, minkä jälkeen vapaaehtoinen osallistuu haluamaansa vapaaehtoistehtävään liittyvään syventävään lisäkoulutukseen. Pohjois-Suomen tarjoamat syventävät etäkoulutukset alkuvuonna ovat ryhmänohjaaja- ja vertaistukijakoulutus 21.2. sekä kokemuspuhujakoulutus 7.3.

Koulutuksen aikana käydään läpi mitä vapaaehtoistoiminta Syömishäiriöliitossa tarkoittaa, vapaaehtoistoiminnan liittyviä ohjeita ja periaatteita, tutkaillaan omaa suhdetta syömishäiriöön ja pohditaan, minkälaisiin vapaaehtoistehtäviin osallistujat haluaisivat lähteä mukaan.

Hakuaika koulutukseen päättyy 18.1.2023 klo 16. Ilmoittautua voit tästä linkistä. Ilmoittautuneihin otetaan yhteyttä mahdollisimman pian ja sovitaan tarvittaessa lyhyt tutustumiskeskustelu työntekijän kanssa joko etäyhteydellä (puhelu, teams, zoom) tai Oulun toimitiloissa. Osallistumislinkin koulutukseen sekä käytännön ohjeita iltaa varten lähetämme viimeistään 24.1. Mikäli viestiä ei ala kuulumaan, tarkistathan roskapostikansiosi.

Lisätietoja Hilla Nuoralta, hilla.nuorala@syomishairioliitto.fi / 040 8414882

Tiedot

Päivämäärä:
26 tammikuun
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, ,