Sairastavien vertaisryhmä Rovaniemellä

27 syyskuun @ 17:30 - 19:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every month that begins at 17:30 on day Last of the month, repeating until 30.11.2022

Sairastavien vertaisryhmä tarjoaa vertaistukea syömishäiriöön sairastuneille sekä syömisellä tai kehosuhteellaan oireileville. Mitään diagnooseja ei vaadita: osallistumiseen riittää kokemus siitä, että nämä asiat mietityttävät tai koskettavat.

Vertaisryhmässä vaihdetaan ajatuksia ja kuulumisia muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmässä on aina lupa olla vain hiljaa ja kuunnella. Ryhmää ohjaavat vertaisohjaajat. Ryhmässä noudatetaan Syömishäiriöliiton huoneentaulua.

Ryhmä kokoontuu joka kuun viimeinen tiistai klo 17:30-19 Rovaniemellä, Balanssi ry:n tiloissa osoitteessa Ylikorvantie 28 A, 96300 Rovaniemi. Tulethan ryhmään mukaan ensimmäisen puolen tunnin aikana ryhmän sujuvuuden vuoksi.

Lisätietoa voit kysellä Pohjois-Suomen alueen toiminnanohjaaja Hillalta, hilla.nuorala(at)syomishairioliitto.fi / 040 841 4882

27 syyskuun
Tapahtumaluokka: