Taideterapia-kurssi!/TÄYNNÄ

lokakuu 1 @ 17:00 - 18:30

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 17:00 on torstai, repeating until 8.10.2020

Taideterapia-kurssi on täynnä!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan erilaista tunteiden ilmaisua!
SYLI-keskus tarjoaa syksyn aikana mahdollisuuden osallistua taideterapia kurssiin. Ryhmää ohjaa taideterapeutti Tiina Vertainen.

Aiempaa kokemusta kuvatyöskentelystä ei tarvita, ainoastaan halu ja mielenkiinto kokea värien eheyttävä voima!
Taideterapiatyöskentelyssä minuus, omat tunteet, ajatukset ja mielen lukot näyttäytyvät kuvina. Työskentelyn aikana käytämme hyväksi erilaisia taiteellisia ilmaisumuotoja, mutta johon ei kuitenkaan liity taiteellisia tavoitteita – kuvien ei tarvitse esittää mitään.
Kuvan kautta saa näkyväksi tunteita ja oivalluksia, jotka tuskin tulisivat esille ilman kuvia. Kynä, sivellin tai kädet ovat väline, jonka avulla alitajunta saa rauhassa työstää tunteita ja tapahtumia – Kaikki tunteet ovat sallittuja.

Ratkaisukeskeisessä taideterapiassa ei korosteta menneisyyttä vaan keskustelu ja työskentely suunnataan tulevaisuuteen ja tavoitteisiin. Tavoitteena on nostaa esille positiiviset voimavarat ja muutoksen mahdollisuudet, jotka ovat juuri nyt käytettävissä.

Et tarvitse omia tarvikkeita. SYLI-keskukselta löytyy kaikki tarvittava materiaali!

Kurssin hinta 5,00 €

Kurssi toteutuu, kun osallistujia on 4 ja mukaan otetaan 6 osallistujaa.

Koska kevään kurssi jouduttiin perumaan korona tilanteen vuoksi, etusijalla ovat kevään ryhmään ilmoittautuneet. Kerro minulle halukkuutesi osallistua tähän syksyn ryhmään.

Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 4.9. mennessä alla olevan linkin kautta

ilmoitathan laskutusta varten koko nimesi sekä osoitteesi.

lokakuu 1

Kotisivu: