NONCAFE-hetki!

maaliskuu 16 @ 15:00 - 17:00

Kuvassa teksti "and breathe" kasvien keskellä.

Kahvihetket muuttuvat NONCAFE-hetkiksi.  SYLI-keskus Kuopio haluaa toimia vastuullisesti vallitsevassa tilanteessa. NONCAFE-hetkiin otetaan 5 ensiksi ilmoittautunutta ja suosittelemme maskin käyttöä SYLI-keskuksella.

Tiistain NONCAFE-hetkeen tulee ilmoittautua tiistaihin klo 12.00 mennessä koordinaattori Jari Kortsalolle, jari.kortsalo(at)syomishairioliitto.fi tai puhelimella 045 694 1410

SYLI-keskuksen kahvihetket ovat matalankynnyksen avointa toimintaa kaikille, joita oma keho tai syöminen mietityttää. Olit sitten sairastunut, toipunut tai läheinen. Meille et tarvitse lähetettä tai diagnoosia.

Toisinaan kahvihetkissä on jokin teema, josta keskustelemme kahvihetken aikana. Vapaalle keskustelulle on aina tilaa. Kuuntelemme mielellämme kävijöiden toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Tarjolla on mukavaa juttuseuraa.

TERVETULOA!

maaliskuu 16