Elokuvahetki!

25.5.2021 @ 15:00 - 17:00

Tiistain kahvihetki muuttuu elokuvahetkeksi.

Tule meidän kanssa katsomaan ”Into the Woods” Disneyn -elokuva.

Elokuvahetkeen voimme ottaa 5 kävijää, joten ilmoittaudu maanantaihin 24.5. klo 16.00 mennessä toiminnanohjaajalle Jonna Rautavirralle, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai 045 210 6053.

Elokuva on moderni vivahde tunnettuihin satuihin, jotka luulit tuntevasi. Meryl Streep tähdittää tätä eeppistä musikaalista saagaa vaatimattomasta leipurista ja hänen vaimosta, joiden kaipuu lapsen saamiseen lähettää heidät matkalle yrittämään noidan langettaman kirouksen kumoamiseksi. Elokuva kertoo rohkeasta seikkailusta metsässä. Ikoniset hahmot, kuten Tuhkimo, Punahilkka, Jaakko ja pavunvarsi ja Tähkäpää kietoutuvat tarinaan.

Elokuva on ilmestynyt vuonna 2014 ja on kestoltaan 2 t 6 min. SYLI-keskuksella on elokuvatarjottavat.

TERVETULOA!

Lisätietoa kahvihetkistä ja SYLI-keskuksen toiminnasta saat toiminnanohjaajalta Jonna Rautavirralta, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi

25.5.2021

Lisätietoa järjestäjästä