Tiistain kahvihetki!

huhtikuu 20 @ 15:00 - 17:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 15:00 on tiistai, repeating until 31.5.2021

Kerman kaataminen kahviin

SYLI-keskuksen kahvihetket ovat matalankynnyksen avointa toimintaa kaikille, joita oma keho tai syöminen mietityttää. Olit sitten sairastunut, toipunut tai läheinen. Meille et tarvitse lähetettä tai diagnoosia.

Kahvihetkiin otetaan 5 ensiksi ilmoittautunutta ja suosittelemme maskin käyttöä SYLI-keskuksella.

Tiistain kahvihetkeen tulee ilmoittautua tiistaihin klo 12.00 mennessä toiminnaohjaajalle Jonna Rautavirralle joko sähköpostilla jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai viestillä numeroon 045 210 6053.

Toisinaan kahvihetkissä on jokin teema, josta keskustelemme kahvihetken aikana. Vapaalle keskustelulle on aina tilaa. Kuuntelemme mielellämme kävijöiden toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Tarjolla on mukavaa juttuseuraa.

TERVETULOA!

Lisätietoa kahvihetkistä ja SYLI-keskuksen toiminnasta saat toiminnanohjaajalta Jonna Rautavirralta, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi

huhtikuu 20

View Organizer Website