Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiistain kahvihetki!

4.1.2022 @ 15:00

Kuvassa pinottu erivärisiä kahvikuppeja ja teksti tiistain kahvihetki klo 15-17

Kahvihetkeen tulee ilmoittautua toiminnanohjaajalle Jonna Rautavirralle, jonna.rautavirta (at) syomishairioliitto.fi. Tiistain kahvihetkeen ilmoittaudutaan maanantaihin klo 16.00 mennessä ja torstain kahvihetkeen keskiviikkoon klo 16.00 mennessä.

Itä-Suomen aluehallintovirasto on 31.12.2021 määrännyt Pohjois-Savon alueelle uudet koronarajoitukset. Terveysturvalliseen tilojen käyttöön liittyvät rajoitukset astuvat voimaan 31.12.2021 ja ovat voimassa 26.1.2022 saakka. SYLI-keskus Kuopio noudattaa näitä määräyksiään toiminnassaan. Jotta pystymme takaamaan kävijöiden turvallisuuden otamme toimintaan mukaan 7 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. SYLI-keskukselle saa tulla täysin terveenä ja kädet tulee pestä tullessa SYLI-keskukselle. Meillä on tarjolla myös käsidesiä. Suosittelemme maskin käyttöä ja maskeja on saatavilla SYLI-keskuksella.

SYLI-keskuksen kahvihetket ovat matalankynnyksen avointa toimintaa kaikille, joita oma keho tai syöminen mietityttää. Olit sitten sairastunut, toipunut tai läheinen. Meille et tarvitse lähetettä tai diagnoosia. Kahvihetkiin voit tulla oman aikataulusi mukaan. Piipahtaa meillä kahvikupposen äärelle tai olla meidän seurassa koko kaksi tuntisen.

Toisinaan kahvihetkissä on jokin teema, josta keskustelemme kahvihetken aikana. Vapaalle keskustelulle on aina tilaa. Kuuntelemme mielellämme kävijöiden toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Teemme pieniä retkiä lähialueelle kahviloihin, museoihin tai vaikka torille!

Tarjolla on hyvää kahvia, teetä sekä mukavaa juttuseuraa.

TERVETULOA!

Lisätietoa kahvihetkistä ja SYLI-keskuksen toiminnasta saat toiminnanohjaajalta Jonna Rautavirralta, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai soittamalla numeroon 045 210 6053

Tiedot

Päivämäärä:
4.1.2022
Aika:
15:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

SYLI-keskus Kuopio
Puhelin:
045 210 6053
Sähköposti:
jonna.rautavirta (at) syomishairioliitto.fi
Lisätietoa järjestäjästä

Tapahtumapaikka

SYLI-keskus Kuopio
Kirjastokatu 5 D 1
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Lisätietoa tapahtumapaikasta