Lähdetään elokuviin!

5 huhtikuun @ 14:30 - 17:00

Elokuvateatterin punaisia penkkejä ja punaiset verhot.

Lähdetään yhdessä tiistain kahvihetkessä katsomaan Kino Kuvakukkoon elokuva

The Worst Person in the World.

Norja – Ranska – Ruotsi – Tanska 2021 • draama/komedia • 127 min • K12

Ohjaus: Joachim Trier • Pääosissa: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Herbert Nordrum

Oscar-ennakkosuosikki, yleisöt ympäri maailman hurmannut, vuoden parhaaksi elokuvaksi tituleerattu mestariteos The Worst Person In The World on samaistuttava läpileikkaus Julienin (Renate Reinsve) elämästä neljän vuoden ajalta. Julien on kolmekymppinen nainen, joka etsii rakkautta, urapolkuaan ja identiteettiään modernissa maailmassa, jossa jokainen on vuoron perään oman elämänsä sivustakatsoja. Parhaan naispääosan palkinnon Cannesin elokuvajuhlilla voittanut Renate Reinsve tekee uransa läpimurtoroolin.

Ilmoittautua ei tarvitse. Saavu Kino Kuvakukkoon klo 14.30 (Vuorikatu 27). SYLI-keskus maksaa elokuvalipun.

TERVETULOA!

Lisätietoa kahvihetkistä ja SYLI-keskuksen toiminnasta saat toiminnanohjaajalta Jonna Rautavirralta, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai soittamalla numeroon 045 210 6053

5 huhtikuun

Lisätietoa järjestäjästä