Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Peruttu/Kristal-kani kahvihetkessä!/KUOPIO

22 marraskuun @ 15:00 - 17:00

Kristal-kanin vierailu siirretään myöhempään ajankohtaan. Kahvihetki peruttu sairaus tapauksen vuoksi.

”Hei! Minun nimeni on Kristal. Olen vielä aivan pieni lemmikkikani ja haluan tutustua ihmisiin. Voit tulla tutustumaan minuun SYLI-keskuksen kahvihetkeen tiistaina 22.11.2022, jossa olen omistajan kanssa tavattavissa. Tervetuloa, nähdään SYLI-keskuksella”

Kahvihetkessä pääset tosiaan tutustumaan Kristal-kaniin ja voit kysellä samalla hänen omistajaltaan kanin hoidosta. Normaaliin tapaan kahvihetkessä vaihdetaan myös kuulumisia ja vietetään yhdessä hetki itselle.

SYLI-keskuksen kahvihetket ovat matalankynnyksen avointa toimintaa kaikille, joita oma keho tai syöminen mietityttää. Olit sitten sairastunut, toipunut tai läheinen. Meille et tarvitse lähetettä tai diagnoosia. Kahvihetkiin voit tulla oman aikataulusi mukaan. Piipahtaa meillä kahvikupposen äärelle tai olla meidän seurassa koko kaksi tuntisen.

Toisinaan kahvihetkissä on jokin teema, josta keskustelemme kahvihetken aikana. Vapaalle keskustelulle on aina tilaa. Kuuntelemme mielellämme kävijöiden toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Teemme pieniä retkiä lähialueelle kahviloihin, museoihin tai vaikka torille!

Tarjolla on hyvää kahvia, teetä sekä mukavaa juttuseuraa.

TERVETULOA!

Lisätietoa kahvihetkistä ja SYLI-keskuksen toiminnasta saat toiminnanohjaajalta Jonna Rautavirralta, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai soittamalla numeroon 045 210 6053

Tiedot

Päivämäärä:
22 marraskuun
Aika:
15:00 - 17:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

SYLI-keskus Kuopio
Puhelin:
045 210 6053
Sähköposti:
jonna.rautavirta (at) syomishairioliitto.fi
Lisätietoa järjestäjästä

Tapahtumapaikka

SYLI-keskus Kuopio
Kirjastokatu 5 D 1
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Lisätietoa tapahtumapaikasta