Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiistain kahvihetki!

28.7.2020 @ 15:00 - 17:00

SYLI-keskus avaa ovensa kevään poikkeustilan jälkeen kesäkuussa. Kahvihetket pyritään pitämään turvallisena ja sen takia pyydämme ilmoittautumisia kahvihetkeen. Turvalliseen kahvihetkeen voimme ottaa 5 ensiksi ilmoittautunutta, jotta pystymme noudattamaan viranomaisohjeistusta turvaväleistä. Lue täältä SYLI-keskuksen turvaohjeet!

Ilmoittaudu  tiistain kahvihetkiin sen viikon maanantaihin klo 16.00 mennessä sähköpostilla jari.kortsalo(at)syomishairioliitto.fi

Muistathan, ettet tule kipeänä kahvihetkeen. Pienikin hengitystieoireilu sulkee osallistuminen kahvihetkeen. Ilmoitathan sairastumisesta ohjaajalle, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle tulijalle.

Haluamme muistuttaa hyvästä käsihygieniasta, joten muistathan pestä kätesi, kun tulet SYLI-keskukselle. SYLI-keskukselta löytyy myös käsidesiä, jota saa käyttää.

 

SYLI-keskuksen kahvihetket ovat matalankynnyksen toimintaan, johon voit tulla ilman lähetettä tai diagnoosia. Voit tulla viettämään kanssamme koko pari tuntisen tai piipahtaa hetkeksi kupposen äärelle.

Kahvihetket ovat avointa toimintaa kaikille, jotka oireilevat syömisen tai oman kehonsa kanssa jollakin tavalla, olet toipumassa tai olet läheinen. Osa kahvihetkistä on teemoitettuja, jolloin käsittelemme ohjaajan kanssa tiettyä aihetta. Kahvihetkiin voi tulla myös vierailevia luennoitsijoita. Meille voit esittää toiveen.

Tarjolla on hyvää kahvia, teetä sekä mukavaa juttuseuraa.

TERVETULOA!

Tiedot

Päivämäärä:
28.7.2020
Aika:
15:00 - 17:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

SYLI-keskus Kuopio
Puhelin:
045 210 6053
Sähköposti:
jonna.rautavirta (at) syomishairioliitto.fi
View Organizer Website

Tapahtumapaikka

SYLI-keskus Kuopio
Kirjastokatu 5 D 1
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
View Venue Website