Torstain kahvihetki!

kesäkuu 17 @ 13:00 - 15:00

Sateenkaaren värinen kahvikuppi pöydällä auringon paisteessa.

SYLI-keskuksen kahvihetket ovat matalankynnyksen avointa toimintaa kaikille, joita oma keho tai syöminen mietityttää. Olit sitten sairastunut, toipunut tai läheinen. Meille et tarvitse lähetettä tai diagnoosia.

Torstain kahvihetkiin otetaan 5 ensiksi ilmoittautunutta.

Torstain kahvihetkeen tulee ilmoittautua torstaihin klo 10.00 mennessä koordinaattori Anna Penttilälle joko sähköpostilla anna.penttila(at)syomishairioliitto.fi tai viestillä numeroon 045 694 1410.

Toisinaan kahvihetkissä on jokin teema, josta keskustelemme kahvihetken aikana. Vapaalle keskustelulle on aina tilaa. Kuuntelemme mielellämme kävijöiden toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Teemme pieniä retkiä lähialueelle kahviloihin, museoihin tai vaikka torille!

Tarjolla on kahvia, teetä sekä mukavaa juttuseuraa.

TERVETULOA!

Lisätietoa kahvihetkistä ja SYLI-keskuksen toiminnasta saat toiminnanohjaajalta Jonna Rautavirralta sähköpostilla, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai puhelimella 045 210 6053

kesäkuu 17

View Organizer Website