Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Museovierailu!

8.9.2022 @ 13:00 - 15:00

Mainosjuliste näyttelystä romurinsessa ja löpöpunkki.

Lähdetään yhdessä katsomaan korttelimuseon vaihtuva näyttely:

Romurinsessa ja Löpöpunkki – Valtakunnassa kaikki hyvin!

Vuoden ITE-taiteilija Romurinsessa avaa pihavaltakuntansa aarteita Kuopion korttelimuseossa kesällä 2022. Anarkistisemmat ja ruosteen sävyttämät teokset rinsessan runsautta pursuavaan maailmaan tuo näyttelyn toinen taiteilija Löpöpunkki.
ITE-taide valtaa museon näyttelytilan ensimmäistä kertaa Pohjois-Savossa. Romurinsessa ja Löpöpunkki -näyttely on nähtävillä Kuopion korttelimuseossa.

Mukaan ei tarvitse ilmoittautua. Nähdään Korttelimuseolla (kirkkokatu 22) klo 13.00. SYLI-keskus maksaa pääsylipun ja tarjoaa vierailun jälkeen virvokkeet kahvilassa.

Lisätietoja näyttelystä saat Korttelimuseon sivuilta tästä.

SYLI-keskuksen kahvihetket ovat matalankynnyksen avointa toimintaa kaikille, joita oma keho tai syöminen mietityttää. Olit sitten sairastunut, toipunut tai läheinen. Meille et tarvitse lähetettä tai diagnoosia. Kahvihetkiin voit tulla oman aikataulusi mukaan. Piipahtaa meillä kahvikupposen äärelle tai olla meidän seurassa koko kaksi tuntisen.

Toisinaan kahvihetkissä on jokin teema, josta keskustelemme kahvihetken aikana. Vapaalle keskustelulle on aina tilaa. Kuuntelemme mielellämme kävijöiden toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan. Teemme pieniä retkiä lähialueelle kahviloihin, museoihin tai vaikka torille!

Tarjolla on hyvää kahvia, teetä sekä mukavaa juttuseuraa.

TERVETULOA!

Lisätietoa kahvihetkistä ja SYLI-keskuksen toiminnasta saat toiminnanohjaajalta Jonna Rautavirralta, jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai soittamalla numeroon 045 210 6053

Tiedot

Päivämäärä:
8.9.2022
Aika:
13:00 - 15:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

SYLI-keskus Kuopio
Puhelin:
045 210 6053
Sähköposti:
jonna.rautavirta (at) syomishairioliitto.fi
Lisätietoa järjestäjästä

Tapahtumapaikka

Kuopion Korttelimuseo
Kirkkokatu 22
Kuopio, Suomi
+ Google Map
Lisätietoa tapahtumapaikasta