Torstain kahvihetki! Vieraana Katri Mikkilä!

helmikuu 20 @ 13:00 - 15:00

Syömishäiriöliiton asiantuntija Katri Mikkilä on tulossa vierailemaan meidän kahvihetkessä. Tervetuloa jututtamaan Katria ja kyselemään häneltä asioita, jotka ovat ehkä mieltäsi askarruttaneet!

SYLI-keskuksen kahvihetki on matalankynnyksen toimintaan, johon voi tulla ilman diagnoosia tai lähetettä. Voit viettää kanssamme koko pari tuntisen tai piipahtaa hetkeksi.

Kahvihetket ovat avointa toimintaa kaikille, jotka oireilevat syömisen tai oman kehonsa kanssa jollakin tavalla, olet toipumassa tai olet läheinen.

Tarjolla on kahvia, teetä ja mukavaa juttuseuraa. Toisinaan kahvihetkessä on joku keskustelun aihe, mutta aina vapaalle keskustelulle on tilaa. Voit jakaa meidän kanssa niin iloja kuin suruja.

TERVETULOA!

Lisätietoja toiminnasta antaa toiminnanohjaaja Jonna Rautavirta jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi

helmikuu 20

Kotisivu: