Tukea parisuhteeseen kun lapsi sairastaa syömishäiriötä – WEBINAARI

29 syyskuun @ 17:30 - 19:00

kaksi haikaraa seisoo katon reunalla ja katsovan samaan suuntaan. taustalla pilviä ja sinistä taivasta

Miten vanhempina voi tukea toinen toisiaan, kun lapsi sairastaa syömishäiriötä? Miten kannatella parisuhdetta, iteään ja toista? Näiden teemojen äärellä ollaan syyskuussa, kun Parisuhdekeskus Katajan asiantuntija Laura Huuskonen tulee luennoimaan Syömishäiriöliiton webinaariin torstaina 29.9. klo 17.30-19.00.

Webinaarissa kuullaan ajatuksia siitä miten toimia kun:

• Lapsen sairastuminen aiheuttaa kriisin, johon vanhemmat reagoivat eri tavoin?
  • Perheenjäsenen sairaus asettautuu perheeseen ja parisuhteeseen ylimääräiseksi osapuoleksi?

Parisuhteen tunnepuhetta, kuuntelemista ja avoimuutta voi tukea kriisin keskellä. Perheen sekä parisuhteen joustokykyä kriisitilanteessa voi harjoittaa eri keinoin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kuulemaan ja keskustelemaan lisää näistä tärkeistä kysymyksistä! Webinaariin pääset mukaan tästä ilman ennakkoilmoittautumista.

Webinaarista jää tallenne Syömishäiriöliiton YouTube-kanavalle.

Lisätietoja:

Terhi Kanerva, läheistyöntekijä