Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KUOPIO/Voimauttava digitarina -ryhmä!

14 maaliskuun @ 16:00 - 18:00

Recurring Event Tapahtumien sarja: (See All)
Mainos voimauttava digitarina ryhmästä.

Haluaisitko sinä päästä tekemään käsillä asioita? Haluaisitko tuoda itsellesi mielekkäät asiat esille? Tuoda eritavalla osaamisesi ja taitosi esille? Voimauttava digitarina -ryhmä on juuri sinulle.

Ajatuksena on ryhmän aikana rakentaa voimauttava, itselleen mieleisiä asioita kuvaava, muutamien minuuttien mittainen digitarina. Ryhmään osallistuminen ei vaadi sinulta ennakkoon mitään taitoja, vaan ryhmän aikana sinulla on mahdollisuus kokeilla erilaisia tekniikoita ja toteutustapoja.

Tarinaa muodostaessa voidaan hyödyntää lehtien kuvia, omia valokuvia, askartelua, maalaamista, musiikkia, tanssia, piirtämistä tai lähes mitä materiaaleja ja tyylejä tahansa! Tyyli on vapaa ja jokainen taltioi valitsemiansa asioita, joko valokuvaten tai videoiden, ja yhdistää nämä lopuksi yhtenäiseksi omaksi digitarinaksi. Tarinaan voi lisätä lopuksi kerronnan tai vaikka valitsemaansa musiikkia taustalle.

Ryhmää ohjaavat sosionomi opiskelija Hanne sekä Syömishäiriöliiton vapaaehtoinen vertaisohjaaja.

Ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai klo 16-18. Ensimmäinen kokoontumiskerta on 14.3.2023. Ensimmäisellä kerralla kuulet asiasta lisää ja saat tarkemmat ohjeet kuinka digitarina luodaan.

Ryhmä on suljettu ja siihen otetaan mukaan 6 osallistujaa. Ryhmä toteutuu, kun ilmoittautuneita on kolme. Ilmoittautua voit 2.3. klo 14.00 saakka.

Lisätietoja ryhmästä saat aluekoordinaattori Jonna Rautavirralta. Sähköpostilla jonna.rautavirta(at)syomishairioliitto.fi tai puhelinnumerosta 045 210 6053

Tiedot

Päivämäärä:
14 maaliskuun
Aika:
16:00 - 18:00
Tapahtumien sarja:
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Syömishäiriöliitto Itä- ja Kaakkois-Suomi
Puhelin:
0452106053
Sähköposti:
jonna.rautavirta@syomishairioliitto.fi
Lisätietoa järjestäjästä

Tapahtumapaikka

Syömishäiriöliitto Itä- ja Kaakkois-Suomi
Kirjastokatu 5 D 1
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Lisätietoa tapahtumapaikasta