Auta ja lahjoita

Lahjoita syömishäiriötyöhön ja ole mukana tukemassa syömishäiriötä sairastavien ja läheisten hyvinvointia. Syömishäiriö on sairaus, josta voi toipua. Toipumiseen tarvitaan kuuntelevia korvia, rohkaisua ja rinnalla kulkemista.

Voit olla mukana tukemassa valtakunnallista syömishäiriötyötä useilla eri lahjoitusmuodoilla. Voit tukea meitä olit sitten yksityishenkilö, yritys tai yhdistys.

Kerätyt varat käytetään erilaisten tukimuotojen ylläpitämiseen ja vapaaehtoisten tukemiseen. Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Keräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus
Keräysluvan numero: RA/2020/1622
Keräysaika: Myönnetty aloitusaika 1.1.2021, keräyslupa voimassa toistaiseksi
Keräysalue: Koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta

Lahjoita keräystilille

Helppo ja nopea tapa tukea syömishäiriötyötä on tehdä kertalahjoitus itse valitsemallesi summalle keräystilillemme.

Keräystili:
FI12 5716 9020 0480 83

Muistahan käyttää viitenumeroa 167189. Viitenumeron sijasta voit käyttää Viesti-kentässä esim. ideoimasi kampanjan nimeä.

Tue syömishäiriötyötä Lahjoittamo-palvelun kautta

Lahjoittamon kautta voit kohdistaa lahjoitetun summan suoraan joko Syömishäiriöliiton tukipuhelintyön, chatin tai ensitietomateriaalin tukemiseen.

Näin Lahjoittamo toimii:

  • Valitse itsellesi mieluinen lahjoituskohde.
  • Valitse haluamasi summa ja lisää tuote ostoskoriin.
  • Täytä yhteystiedot ja valitse sopiva maksutapa.
  • Maksa verkkopankissa, maksukortilla tai mobiilimaksulla.
  • Lahjoitettu summa siirtyy Syömishäiriöliiton käyttöön valitsemaasi lahjoituskohteeseen.

Siirry Lahjoittamoon. 

Kannatusjäsenyys yrityksille
ja yhteisöille

Haluaako yrityksesi tai taustayhteisösi tukea syömishäiriötyötä?

Hyvä tapa tukea syömishäiriötyötä ja auttaa syömishäiriötä sairastavia ja läheisiä, on liittyä  Syömishäiriöliiton kannatusjäseneksi. Liiton kannattajajäseniksi voivat hakea alan ammatilliset rekisteröidyt yhdistykset, muut asiasta kiinnostuneet oikeuskelpoiset yhteisöt (yritykset) ja säätiöt.

Liiton kannattajajäsenen jäsenmaksu on vähintään 200 euroa (tai oman valinnan mukaan) /vuosi. Kannattajajäsenen jäsenmaksulla saa vuosittain yhden ilmaisen mainoksen kotisivuille ja some-kanaviin tai yhden henkilön vapautuksen Syömishäiriöpäivien osallistumismaksusta.

Lisätietoa kannatusjäsenyydestä: toiminnanjohtaja Kirsi Broström, toiminnanjohtaja, s-posti: kirsi.brostrom (at) syomishairioliitto.fi, puh. 040 752 9526.

Testamenttilahjoitus syömishäiriötyölle

Lämmin kiitos, että harkitset testamenttilahjoituksen tekoa. Testamenttilahjoitus on kaunis tapa auttaa. Lahjoituksesi auttaa meitä työskentelemään entistä paremmin syömishäiriötä sairastavien ja heidän läheistensä hyvinvoinnin parantamiseksi.

Testamentin tekemiseen tarvitaan pääsääntöisesti 18 vuoden ikä, kirjallinen muoto ja kaksi todistajaa.

Testamentin voit tehdä yleisesti Syömishäiriöliiton toimintaan tai kohdentaa sen haluamaasi, sinulle tärkeään toimintaan. Lahjoittajana voit halutessasi pysyä nimettömänä.

Yleishyödyllisen yhteisön, kuten Syömishäiriöliiton, ei tarvitse maksaa perintöveroa lahjoituksista. Testamentin avulla voit varmistaa, että tahtosi toteutuu.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kuulla lisää testamenttilahjoittamisesta ja testamentin laatimisesta. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään. Yhteydentot toiminnanjohtaja Kirsi Broström, s-posti: kirsi.brostrom (at) syomishairioliitto.fi,
puh. 040 752 9526.