Tukea Sisä-Suomessa

Tarjoamme tukea ja toimintaa matalalla kynnyksellä. Toimintaamme voi osallistua kuka tahansa, jota oma tai läheisen suhde ruokaan, kehoon tai liikuntaan mietityttää. Mukaan tuleminen ei vaadi mitään diagnooseja: osallistumiseen riittää kokemus siitä, että nämä asiat koskettavat omaa elämää.

Tarjoamme tukea ja koulutusta eri alojen ammattilaisille sekä teemme oppilaitosyhteistyötä.

Sisä-Suomen alueella työskentelevät aluekoordinaattorit Tuija ja Elisa.

Teemme tiivistä yhteistyötä jäsenyhdistyksemme Sisä-Suomen SYLI ry:n vapaaehtoisten kanssa. Tutustu toimintakalenteriimme alla!

 

Sairastavalle

Katso lisää

Läheiselle

Katso lisää

Ammattilaiselle

Katso lisää

Lisää meistä

Kiinnostaako tulla mukaan meidän toimintaan?

Ryhmätoimintaa järjestetään kasvokkain ja etäyhteyksillä. Meille voit halutessasi tulla tutustumaan joko yksin tai yhdessä ystävän, läheisen tai oman työntekijän kanssa. Lisätietoa toiminnasta saat tapahtumakalenteristamme sekä Tuijalta sähköpostilla tai p. 045 2010 808.

Kaikissa tilaisuuksissamme noudatetaan huoneentaulun periaatteita.

Kohtaatko syömishäiriötä sairastavia työssäsi? 

Voimme järjestää juuri teille sopivan koulutuksen, tilaisuuden tai tapaamisen, laita rohkeasti viestiä ja suunnitellaan asiaa yhdessä. Järjestämme Sisä-Suomen alueella ammattilaisten aamukahveja. Tilaisuudet löydät ylläolevasta tapahtumakalenterista.

Lisätietoa yhteistyöstä ja koulutuksista saat aluekoordinaattori Elisalta, tai p. 045 845 9210.

Kiinnostaako vapaaehtoisena toimiminen?

Jäsenyhdistyksemme Sisä-Suomen SYLI ry etsii jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Saat lisätietoa vapaaehtoisena toimimisesta täältä: https://www.sisasuomensyli.fi/vapaaehtoistoiminta

Jokaisen vapaaehtoisen kanssa mietitään yhdessä, millainen toiminta sopisi itselle parhaiten ja voimme myös kehittää yhdessä uusia vapaaehtoistoiminnan muotoja. Tarjoamme kaikille vapaaehtoisille koulutusta ja vahvan tuen vapaaehtoistehtävien hoitamiseen. Järjestämme vapaaehtoisille myös virkistystä ja mukavaa yhdessäoloa.

Uutiskirjeen tilaus: lähetämme noin 4 kertaa vuodessa uutiskirjeen alueella toimiville syömishäiriöistä kiinnostuneille yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille. Uutiskirje lähetetään sähköpostitse ja se sisältää ajankohtaista tietoa tuesta ja palveluista syömishäiriöön sairastuneille ja heidän läheisilleen sekä tietoa ammattilaisille suunnatusta toiminnasta ja erilaisista koulutuksista.

Lisäämällä yhteystietosi tähän lomakkeeseen hyväksyt sähköpostiosoitteesi liittämisen uutiskirjeen postituslistalle. Kerättyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Tietoja käsittelevät Syömishäiriöliiton työntekijät. Linkki lomakkeeseen: uutiskirjeen tilaus.

 

 

 

Sosiaalisen median julkaisut

Yhteystiedot

Syömishäiriöliitto-SYLI ry
Hämeenpuisto 43–45
33200 Tampere

Käynti sisäpihalta.