Lopeta laihduttaminen – vapaudu ahmimisesta

Syömishäiriöt ja syömisen psykologia kuuluvat psykologi Katarina Meskasen erityisasiantuntemukseen. Keskustakirjasto Oodin upeassa Kino Regina -auditoriossa järjestettävällä luennolla Meskanen luennoi laihduttamisesta ja ahmimisesta.

Kliinisessä työssään syömishäiriöiden parissa Katarina tapaa paljon syömishäiriöön sairastuneita sekä erilaisten syömisongelmien kanssa painiskelevia. Syömishäiriöiden lisäksi myös kehonkuvan ongelmat ja painonhallinnan pulmat edustavat Katarinan erityisasiantuntemusta. Katarinalta on juuri ilmestynyt kirja Rakas keho. Lisäksi hän on kirjoittanut tunnesyömisestä kirjan Pysäytä tunnesyöminen (Tuuma, 2018).

Näin Katarina kertoo itsestään:
”Olen koulutukseltani psykologian maisteri. Psykologian koulutuksen lisäksi minulla on kliinisen mielenterveyspsykologian täydennyskoulutus ja useita muita täydennys- ja lisäkoulutuksia. Olen erikoistunut terapeuttiseen tutkimusotteeseen ja sovellan työssäni useita eri terapeuttisia menetelmiä, kuten kognitiivista, dialektista ja hyväksymis-omistautumisterapeuttista lähestymistä. Positiivinen psykologia ja voimavarakeskeinen ajattelu on johtotähteni elämässä ja työssäni. Erityisasiantuntemukseni ja osaamiseni on syömisen psykologiassa, syömishäiriöiden ja niihin liittyvien ilmiöiden hoidossa sekä syömisen ja painonhallinnan erilaisissa pulmissa.”

Luento on ilmainen ja avoin yleisölle.

Lämpimästi tervetuloa!

Tässä linkkejä Katarinasta tehtyihin haastatteluihin:
Laihdutuskuuri voi pahentaa lihavuutta
Ahmija elää rankkaa kaksoiselämää

Ajankohta

9.12.2019 17:00

Paikka