Someagentti on täällä!

18.9.2019

Muistatteko kun reilu kuukausi sitten tänne Syömishäiriöliitolle haettiin töihin uudenkarheaa someagenttia?

No, tässä mä nyt olen. Moikka, olen Jutta Valtonen. SYLI-urani on tähän mennessä kestänyt noin kaksi viikkoa, eli sen lisäksi että koko someagenttius on täällä uusi, niin uusi olen myös minä. Aiempaa kokemusta Syömishäiriöliiton toiminnassa mukana olemisesta ei siis ole, ja aiempi työkokemukseni onkin ihan muulta kentältä, mutta ei anneta näiden haitata menoa.

Koulutukseltani olen media-assistentti, tämän jälkeen kävin hieman hypähtämässä varhaiskasvatuksen puolella, mutta nyt palaan tavallaan takaisin juurille. Täällä Sylissä tulen tekemään töitä tietenkin sosiaalisen median ja muunkin viestinnän parissa, mutta varmasti myös jotain muuta mitä tulevaisuudessa keksitään. Konkreettisesti työpisteeni sijaitsee Jyväskylässä, yhdessä asiantuntija Katrin kanssa samassa huoneessa. Eli todennäköisesti kun törmäät minuun jossain, kuljen siellä Katrin perässä. Tai Katri minun perässä, se jää nähtäväksi.

Seuraavaan vuoteen mahtuu varmasti paljon vielä sellaista, mistä ei vielä tiedetä yhtään mitään. Nähkäämme siis siellä, missä ikinä törmätäänkään!