Taiji & hyvinvointia hengityksen avulla -kurssi

Ryhmässä opetellaan lempeää liikkumisen muotoa, taijia, jonka juuret ulottuvat tuhansien vuosien taakse. Taijissa hengitys ja kehon liike yhdistyvät rauhoittavaksi kokonaisuudeksi.

Tunnit koostuvat hengitys- ja liikeharjoittelusta, rauhallisesta venyttelystä ja mukavasta yhdessäolosta. Ryhmässä opetellaan perusteita taijiin ja harjoitellaan liikkeiden ketjuttamista liikesarjoiksi.

Ryhmässä opetellaan erilaisia hengitystekniikoita ja harjoitellaan itsesäätelykeinoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Sekä ali- että ylivireystiloihin voidaan vaikuttaa tehokkaasti mutta lempeästi.

Taiji soveltuu henkilöille, jotka haluavat vahvistaa kehonkuvaansa, oppia aktiivista rentoutta tai hetkessä olemisen taitoa. Aiempaa kokemusta taijin harrastamisesta ei tarvita. Tulethan ryhmään joustavissa vaatteissa.

Ryhmää ohjaa fysioterapeutti Ville Köykkä.

Pohjanmaan-SYLI ry tarjoaa jäsenilleen ja jäseneksi liittyville mahdollisuuden osallistua edullisesti Taiji & hyvinvointia hengityksen avulla -ryhmään.

Ryhmä kokoontuu perjantaisin 13.9.-4.10.2019 klo 18.15-19 Seinäjoella (Taideverstas, Törnävän sairaala-alue, Seuralantie 25).

Hinta: Pohjanmaan-SYLI ry:n jäsenille 20 € (norm. 45 €).
Liity jäseneksi

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 6.9. mennessä:

Ajankohta

13.9.2019 18:15

Paikka