Tilaa Noora Valkosen Pala kurkussa -kirja tarjoushintaan

5.9.2019

Uusi syömishäiriöitä monipuolisesti käsittelevä kirja tarjoaa tietoa ja vertaistukea syömishäiriötä sairastaville ja heidän läheisilleen:

Noora Valkonen
PALA KURKUSSA
Selviytymistarinoita syömishäiriöistä

Syömishäiriö alkaa usein halusta laihduttaa. Karkit joutuvat pannaan, iltalenkit pitenevät ja yhä useammat ruoat listataan kielletyksi. Pian kaikki ajatukset kiertyvät ruoan ympärille ja syömiseen ilmaantuu sääntöjä, joiden rikkominen ahdistaa.

Anoreksia, bulimia, ahmintahäiriö ja ortoreksia ovat erilaisia syömishäiriöitä, mutta niiden syntymekanismit ovat hyvin samanlaisia. Taustalla on monia syitä täydellisyydentavoittelusta koulukiusaamiseen, mutta kaikki sairastuneet ovat hakeneet syömisestä ja syömättömyydestä selviytymiskeinoa elämän koettelemuksissa.

Itsekin syömihäiriön sairastanut terveystoimittaja Noora Valkonen kuvaa kirjassaan syömishäiriöitä sairastuneiden tarinoiden kautta – ensi merkeistä uuden tasapainon löytämiseen. Valaiseva ja toivoa antava teos sopii vertaistueksi syömishäiriötä sairastaville ja heidän läheisilleen. Se tarjoaa tärkeän näkökulman myös syömishäiriötä työssään kohtaaville ammattilaisille.

Sidottu • 248 sivua • Ovh 31 €

Tilaa kirja tarjoushintaan à 24,50 € (norm. 31 €) Atenan kampanjasivulta.