Pohjois-Suomen SYLI ry

Pohjois-Suomen SYLI ry:n kotipaikka on Rovaniemi ja toiminta-alueena Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Pohjois-Suomi. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin.

Yhteystiedot: Puheenjohtaja Mette Niskanen, pohjoissyli (a) gmail.com

 

Vertaistuki

OULU

Syömishäiriöön sairastuneiden ryhmä kokoontuu  torstaisin 14.3., 4.4. ja 9.5. klo. 18-19.30

Läheisten ryhmä kokoontuu torstaisin 7.3., 11.4. ja 16.5. klo. 18-19.30.

Uusi tapaamispaikka on olohuone Repo Hyvän mielen talolla. Huomaa uusi osoite: Kauppurienkatu 23, 2.krs (käynti Vaarankadun puolelta).

Ryhmien vetäjät samat tutut Anu ja Tiina.

Lisätietoja ryhmistä saa osoitteesta tuki.pohjoissyli (a) gmail.com.

SÄHKÖPOSTIVERTAISTUKI

Sinulla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja saada vertaistukea myös sähköpostitse osoitteesta: sptuki.pohjoissyli (a) gmail.com. Sähköpostiosoitteessa päivystää Anu ja osoitteeseen voi kirjoittaa muualtakin kuin Pohjois-Suomen alueelta.

Anun terveiset juuri sinulle:

“Hei. Olen Anu, äiti ja kissaihminen Oulusta. Syömishäiriö hiipi minun elämään kun olin parikymppinen. Se tuli vaivihkaa masennuksen ja ahdistuksen rinnalla. Kuritin kehoani tunteakseni, että jotenkin hallitsen elämääni. Kuvittelin laihuuden palauttavan itsevarmuuteni ja poistavan ahdistukseni. En edes ymmärtänyt olevani sairas. Ystävien tuki oli minulle suurin apu matkalla terveyteen. Oli parasta lääkettä, kun joku kuunteli, ymmärsi eikä tuominnut. Syömishäiriöstä toipuminen on muovannut minusta sen vahvan ja itsetietoisen ihmisen joka nyt olen. Koen, että toipuminen on minulle voimavara, jota haluan hyödyntää auttaakseni muita. Voin olla se kuunteleva korva ja ymmärtävä katse. Meillä jokaisella on oma tarinamme ja omat vaikeutemme. Anna minun yrittää ymmärtää sinua.”