Tukea Pohjois-Suomessa

Tarjoamme tukea ja toimintaa matalalla kynnyksellä. Toimintaamme voi osallistua kuka tahansa, jota oma tai läheisen suhde ruokaan, kehoon tai liikuntaan mietityttää. Mukaan tuleminen ei vaadi mitään diagnooseja: osallistumiseen riittää kokemus siitä, että nämä asiat koskettavat omaa elämää.

Tarjoamme tukea ja koulutusta eri alojen ammattilaisille sekä teemme oppilaitosyhteistyötä.

Pohjois-Suomen alueella työskentelevät aluekoordinaattorit Maija ja Hilla.

Sairastavalle

Katso lisää

Läheiselle

Katso lisää

Ammattilaiselle

Katso lisää

Lisää meistä

Kiinnostaako tulla mukaan meidän toimintaan?

Ryhmätoimintaa järjestetään kasvokkain ja etäyhteyksillä. Meille voi tulla tutustumaan joko yksin tai yhdessä ystävän, läheisen tai oman työntekijän kanssa, tutustumiskäyntejä järjestetään Kuopiossa ja etäyhteydellä. Lisätietoa toiminnasta saat tapahtumakalenteristamme sekä Hillalta sähköpostilla tai numerosta 040 8414882

Mikäli haluat sähköpostitse noin neljä kertaa vuodessa koosteen läheisille suunnatusta toiminnasta, voit ilmoittaa tietosi läheisten postituslistalle täältä. 

Kaikissa tilaisuuksissamme noudatetaan huoneentaulun periaatteita.

Kohtaatko syömishäiriötä sairastavia työssäsi? 

Voimme järjestää juuri teille sopivan koulutuksen, tilaisuuden tai tapaamisen, laita rohkeasti viestiä ja suunnitellaan asiaa yhdessä. Järjestämme Pohjois-Suomen alueella ammattilaisten aamukahveja. Tilaisuudet löydät ylläolevasta tapahtumakalenterista.

Uutiskirjeen tilaus: lähetämme noin 4 kertaa vuodessa uutiskirjeen alueella toimiville syömishäiriöistä kiinnostuneille yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille. Uutiskirje lähetetään sähköpostitse ja se sisältää ajankohtaista tietoa tuesta ja palveluista syömishäiriöön sairastuneille ja heidän läheisilleen sekä tietoa ammattilaisille suunnatusta toiminnasta ja erilaisista koulutuksista.

Lisäämällä yhteystietosi tähän lomakkeeseen hyväksyt sähköpostiosoitteesi liittämisen uutiskirjeen postituslistalle. Kerättyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Tietoja käsittelevät Syömishäiriöliiton työntekijät. Linkki lomakkeeseen: uutiskirjeen tilaus.

Lisätietoa yhteistyöstä ja koulutuksista saat aluekoordinaattori Maijalta

Kiinnostaako vapaaehtoisena toimiminen?

Etsimme uusia vapaaehtoisia Pohjois-Suomen alueelta vertaistoimijoiksi sekä kokemuspuhujiksi.

Vapaaehtoinen voi esimerkiksi ohjata vertaisryhmää (joko kasvokkain tai etäyhteyksillä), antaa yksilötukea Toivo-sovelluksen kautta tai toimia kokemuspuhujana koulutuksissa, luennoilla tai kehittämistyössä. Jokaisen vapaaehtoisen kanssa mietitään yhdessä, millainen toiminta sopisi itselle parhaiten ja voimme myös kehittää yhdessä uusia vapaaehtoistoiminnan muotoja! Tarjoamme kaikille vapaaehtoisille koulutusta ja vahvan tuen vapaahtoistehtävien hoitamiseen. Järjestämme vapaaehtoisille myös virkistystä ja mukavaa yhdessäoloa.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta ota yhteyttä aluekoordinaattori Hillaan tai puhelimella 040 8414882

Toimimme osana Vuolteen VARES-verkostoa. Tutustu verkoston sivuihin täältä.


Sosiaalisen median julkaisut

Yhteystiedot

Syömishäiriöliitto-SYLI ry Hallituskatu 22-24 A 1 90100 Oulu