Kuvassa oranssinkirjavalla taustalla teksti: Liikunta ja laihdutuskulttuuri - kohti vastuullisempaa liikunta-alaa -webinaari ke 13.10.

Liikunta ja laihdutuskulttuuri -webinaari 13.10.

26.8.2021

Hei sinä liikunta-alalla työskentelevä ammattilainen,

Oletko koskaan miettinyt, miksi ihmiset eivät liiku enemmän? Tai miksi sinä liikut juuri siten, miten liikut?

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon laihdutuskulttuuri vaikuttaa ajatuksiin liikkumisesta tai liikkuvasta ihmisestä? Tai siihen, mitä liikunta-alalla tehdään, miten ja kenelle?

Entä oletko koskaan miettinyt, minkälaista ihmis- ja kehoihannetta liikunta-ala toiminnallaan ylläpitää? Tai sitä, kuinka liikunta-ala voi vahvistaa syömishäiriölle tyypillistä ajattelua ja käyttäytymistä?

Olet tai et, nyt sinulla on tilaisuus miettiä näitä yhdessä muiden liikunta-alan ammattilaisten ja meidän kanssa:

Liikunta ja laihdutuskulttuuri – kohti vastuullisempaa liikunta-alaa

Liikunta ja laihdutuskulttuuri – kohti vastuullisempaa liikunta-alaa -webinaari järjestetään keskiviikkona 13.10.2021 klo 13-16 Zoomissa.

Webinaarissa

• opitaan tunnistamaan laihdutuskulttuurin ilmenemismuotoja liikunta-alan sisällä
  • opitaan kyseenalaistamaan ja haastamaan totuttuja ajatuksia liikkumisesta ja liikkuvista ihmisistä
  • luodaan vastuullisempia puhe- ja toimintatapoja liikunta-alalle

Kouluttajina Syömishäiriöliiton työntekijät Tuija Luhtala, Anna Penttilä ja Katri Mikkilä. Lisäksi kuullaan liikunta-alan ammattilaisten paneelikeskustelu.

Webinaarin hinta 95 €.

Webinaari järjestetään Zoom-työkalulla, ja se tallennetaan. Ilmoittautuneilla on katseluoikeus tallenteeseen kahden viikon ajan 27.10. asti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin täältä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 11.10.2021 tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Saat vahvistusviestin ilmoittautumisesta viikon sisällä sähköpostiisi.

Peruutusehdot ja laskutuskäytännöt

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, viimeinen peruutuspäivä 29.9.2021. Sen jälkeen veloitetaan 100 % osallistumismaksusta. Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi.

Kaikki peruutukset ja henkilömuutokset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla: pia.ilo(a)syomishairioliitto.fi

Laskutukset aloitetaan 30.9.2021.

Lisätiedot

Kysyttävää? Kysy! Järjestösihteerimme Pia vastaa: 040 558 5265, pia.ilo(a)syomishairioliitto.fi

Tervetuloa mukaan luomaan vastuullisempaa liikunta-alaa!

Muita kirjoituksia samasta aiheesta