Älä mahdu muottiin-kuvaukset

Naiset mallinukkejen takana
7.10.2020

#älämahdumuottiin -kuvaukset valtaavat Tampereen ja Pohjois-Suomen SYLI-keskukset Maailman mielenterveyspäivänä la 10.10. klo 12-16 ja Studio Sabatin 24.10. klo 12-16 SYLI-keskus Kuopion järjestämänä!

Kuvauksilla juhlistetaan jokaisen arvokkuutta ja ainutlaatuisuutta juuri sellaisena kuin olemme. Tärkeinä ajatuksina kuvausten taustalla ovat kunnioitus, tasa-arvo, kehorauha ja itsen hyväksyminen.

”Projektilla haluamme ravistella ajatuksia siitä minkälaisia meidän ihmisten ”kuuluu olla”. Me haluamme työmme kautta auttaa ihmisiä hyväksymään itsensä (ja muut) sellaisena kuin ovat ja auttaa ihmisiä päästämään irti turhista muoteista, joita muut ihmiset, yhteiskunta ja myös me itse asetamme itsellemme” (#älämahdumuottiin-projektin perustajat, ammattivalokuvaajat ja valokuvataiteilijat Mirkku Merimaa & Niina Stolt).

Lue lisää projektista täältä: www.alamahdumuottiin.fi . Kuvauksissa valokuvaaja kuvaa sinusta maksuttoman #älämahdumuottiin -kuvan, jossa esiinnytään alasti mallinuken kanssa (alushousut voi olla jalassa). Kuvauspaikalla on rauhallinen pukeutumistila, josta pääset suoraan kuvaukseen mallinuken kanssa. Kuvaus kestää pari minuuttia per henkilö, eikä kuvausaikaa tarvitse varata ennakkoon. Päivän aikana ehditään kuvaamaan n.80 kuvattavaa ja paikkakuntakohtaiset tiedot löydät SYLI-keskusten tapahtumakalentereista. Kuvat julkaistaan nettisivuilla alamahdumuottiin.fi ja somessa (fb ja ig), josta voit ladata kuvan myös omaan käyttöösi. Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlistamaan erilaisia kehoja!